• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

martocha z reguła kreska testowa musi być min tak samo mocna jak kontrolna. Ale to z testami róznie bywa i ja radziłabym Ci robic testy dzień w dzień przez jeden cykl, zobaczyła byś jak zachowuje się organizm. Pamiętaj, że czasem zdarzają się dwie owu w jwdnym cyklu.

reklama
O kurczę, Magdalena, no to ładnie. Przypomniałaś mi, jak mama opowiadała o moim bracie. On starszy ode mnie o lat 18, czapeczek wtedy nie było, mama mu wiązała chusteczkę na tych jego włosiątkach, bo mój brat to raczej szamponu reklamować by nie mógł... I jak mu było ciepło to pokazywał na głowę i mówił "eń". I mama go zawiozła do teściowej i zostawiła. Wróciła, a ta na nią z buzią, że nauczyła dziecko, że baba głupia i dziecko jej pokazało. No to mama pyta, jak jej pokazało, a ta się puka w czoło i mówi, że tak. Na to wchodzi mój brat i pokazując głowę "Mama eń". Młyn na wodę teściowej (nie mojej babci) "no widzisz, do ciebie też mówi, żeś głupia"... Nie dała sobie wyjaśnić, że Stasiowi chodziło o chusteczkę...

Mnie mój wczoraj posadził na łóżku i kazał nogi do góry trzymać. Powiedziałam, że nie zmieści się między mnie a ścianę i ja się może inaczej wyeksponuję, ale poszedł się kąpać mówiąc, że jestem nienormalna :P i nie było myzi myzi :(

Dziurka to bardzo cię proszę patrz tym razem :P

matrocha ja to zieleniak w tej sprawie

Ja chcę kopytka bo gulasz mam :P

quiz ze słowotwórstwa dziecięcego ;) co wg was znaczy funfa i dajka :D

Ostatnia edycja:
Dajka to może Danka, a funfa... nie mam pojęcia...

A ja wiem, czemu mi waga idzie do góry. Przez Was. Bo ciągle o jakimś jedzeniu piszecie i ja się najadam literkami.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry