• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Aż strach mieć dzieci...

Martocha, bo to jest z gruntu niesprawiedliwe, że te, co nie obserwują i nic mają, a te co się martwią itd jakoś im pod górkę. Ale ja dziś piszę...

Chyba sobie pójdę precz, bo po porannym ataku jakoś mi w głowie nadal mąci

Dziurko to zanim twój wróci mnie adoptujesz i ja ci będę zakupy robić pieska wyprowadzać ;)

Dzieci są nieprzeciętne i to w najmniej oczekiwanych momentach :-D
Koleżanka opowiadała jak jej córeczka miała nieść obrączki, próba w kościele ksiądz po raz któryś coś tam do niej mówi ustawia, a ta do mamy "czemu ten stary h... mnie tak przestawia" nadmienię że koleżanka ani nikt w domu nie przeklina przy dzieciach.

Hahahahaha, nie mogę. Chyba bym umarła jakby moje dziecko tak powiedziało :-D

Magda ja się skapłam, że o mąke chodzi :-p

Za to ja miałam nieprzeciętny język: bo dla mnie istniały 3 słowa: pelek, pelka, pelki :-)
pelek - sweterek
pelka - butelka
pelki - cukierki
mama się musiała dobrze wsłuchać co jej dziecko dokładnie chce :-)

martocha głowa do góry, jakoś damy radę, ja też się obserwuję więc wiem że łatwo nie jest a na dodatek nic nie jest jednoznaczne - nie ma skoku=źle, jest=też nie ma gwarancji, śluz też raz jest lepszy raz gorszy itd. myślę sobie że trzeba mieć chyba lata praktyki żeby to ogarnąć :-D

Dziękuję serdecznie za przyjęcie mnie do waszego zacnego grona. :-)
No i na prośbę Ael trochę o mnie. odstawiłam tabletki pod koniec sierpnia. no i na razie nie staramy się szaleńczo, ale nie bronimy się przed maluchem. zaczynam uczyc się organizmu swojego bo po 7 latach na tabletkach to nic o nim już nie wiem.
@ moze przyjdzie pod koniec tygodnia niedziela/ poniedziałek. a jak nie przyjdzie to też się nie pogniewam.
Strasznie się cieszę, ze tu jestescie. bo dajecie kupę wiedzy i nadziei,
No i gratuluję wszystkim wystaranym Mamusiom. Wszystkim na raz bo wszystkich nie wymienie:-) a Dziurce podwójnie

A ja to nie pamietam jak mówiłam i co mówiłam kiedy byłam mama ale babcia do tej pory wypomina mi, że mając 3 latka ona mnie ubierała, dziadek siedział i patrzył a ja do dziadka" I co sie patrzysz Ty stary ch***". No, to tyle w temacie

reklama
Wróciłam :-)

matrocha
ano widzisz ty siedzisz myślisz zastanawiasz się grzebiesz tu i ówdzie żeby zmacać szyjkę śluzy ;) a niektórzy bezmyślni jak moja ciotka są znów w ciąży po raz 8 a ma 5 dzieci, to 6 będzie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry