• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Omlet proszę i kruche też... mniam, kocham kruche z jabłkami i budyniem :)

A stopy do góry, na ścianę, jak za staraczkowych czasów :P trochę pomaga, wiem co mówię. A adidasów już nie wkładam, bo wiązanie to turystyka ekwilibrystyczna

reklama
Omlet proszę i kruche też... mniam, kocham kruche z jabłkami i budyniem :)

A stopy do góry, na ścianę, jak za staraczkowych czasów :P trochę pomaga, wiem co mówię. A adidasów już nie wkładam, bo wiązanie to turystyka ekwilibrystyczna

Omlet jeszcze jest więc omlet raz! Zobacz załącznik 390642

Kobito Ty prawie 28 tydzień ja jutro, początek 35 to co ja mam powiedzieć, nawet sandały regulowane są za ciasne XD
A nogi na ścianę za czasów staraczkowych odpadają, ja ledwo leżę już na plecach.

Sil tu mi dziewczyny dobrze powiedziały, że ten co się nigdy nie starał, nigdy nie walczył to nie zrozumie. Dlatego olałam TAKĄ rodzinkę. A Ty mi tu nie rycz bo mały Silek albo mała Silka zacznie Cię kopać ze złości.

Ael mojego nie ma od 27 sierpnia. przebijesz mnie?:-D Po co żeś szła do jasnej ciasnej. Trza było dziadka wygonic:-D

Neciuszka co ja Ci juz dziś mówiłam? Dokopać Ci?

I coś miałam i zapomniałam.

No i niepotrzebnie się pochwaliłam, jajnik mi podskoczył że myślałam że okiem wyjdzie a teraz reszta daje do wiwatu. Niech juz @ przyjdzie to się może unormuje wszystko.

Nosorożce fajne są :D chociaż najlepiej to bym na wielbłądzie się przejechała fajnie kołyszą :-D
Taka ze mnie staraczka że raz w życiu trzymała stopy na ścianie i mało z mężem ze śmiechu nie umarła. Wczoraj miałam głupawkę wkońcu mój stwierdził że tak się seksić nie da :-D

Dziurka jak już będziesz kopać kop w narządy może się naprostują i zaczną współpracować :-D

witam się popołudniowo :-)
Pyscku gdzie jesteś??? jakie wieści???
Dziurko bo nie pamiętam czy już ci pisałam więc na wszelki wypadek - GRATULUJĘ PODWÓJNIE!!! nie będę już pisać jak bardzo się cieszę bo przecież wiesz ;-)
donia gratuluję Zuzanki - kuzynka męża dała tak na imię swojej córci i bardzo mi się podoba

A ja tak z innej paki.... musze Wam to opowiedzieć bo jak to słyszałam dzisiaj w przedszkolu to myślałam, że padnę :-p
Kobietka opowiadała jak jej syn poszedł z dziadkiem na plac zabaw i rzucał mu piłkę, do tego wszystko smyk chciał, żeby dziadek stał tam gdzie on więc krzyczał do niego na całe gardło: "tu ch....j dziadek", "ch...j dziadek tam" itd.... co tak naprawdę oznaczało po prostu: "tu stój dziadek", "stój dziadek tam" :-D w każdym bądź razie dziadek powiedział, że się ogromnie nawstydził a wszyscy ludzie się na niego patrzyli...

Dziura teścia nie ma do niedzieli a jemu zlecić kupienia słodkiego nie możemy bo cukrzyk i ma zakaz więc kupujemy we własnym zakresie.
A piekarnia na przeciw dosłownie naszej klatki, wiec przejść dwa kroki przez ulicę i tyle.

Dziurko to zanim twój wróci mnie adoptujesz i ja ci będę zakupy robić pieska wyprowadzać ;)

Dzieci są nieprzeciętne i to w najmniej oczekiwanych momentach :-D
Koleżanka opowiadała jak jej córeczka miała nieść obrączki, próba w kościele ksiądz po raz któryś coś tam do niej mówi ustawia, a ta do mamy "czemu ten stary h... mnie tak przestawia" nadmienię że koleżanka ani nikt w domu nie przeklina przy dzieciach.

Magdalena oj no ja bym się tylko uśmiechnęła. Dziadka rozumiem ale zawstydził się niepotrzebnie.

Kasiu dziękuję po raz kolejny. Tylko trzymaj &&& żeby było wszytsko dobrze bo ja to się tak boje...A jak tam te Rwoje cykle?

Fifka
no ja wiem, że może i dużo ludziów takie stworki lubi ale ja znam tylko dwie. Ciebie i danao, znaczy się wirtualnie znam.

Neciuszka ja jak kopię to nie patrzę gdzie. zazwyczaj tam gdzie uda się trafić. Ty ....no w sumie to ja rodzina zastępczą dla Ciebie moge zostac. Zgode mam

reklama
Mam pytanko dziewczyny.. robiłam test LH 4 dni temu i kreski były prawie równe (jednak testowa ciup jaśniejsza). Dziś postanowiłam kupić test i testowa wyszła bardzo blada.. czy to oznacza,że stężenie LH mam coraz mniejsze i już nie będe mieć owulki? :(( Chyba zrobię jeszcze jeden test dziś wieczorem i nic nie będę pić..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry