• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wróciłam :-)

matrocha
ano widzisz ty siedzisz myślisz zastanawiasz się grzebiesz tu i ówdzie żeby zmacać szyjkę śluzy ;) a niektórzy bezmyślni jak moja ciotka są znów w ciąży po raz 8 a ma 5 dzieci, to 6 będzie.

też mnie to wkurza bardzo. mam wrazenie, ze im się mniej ludzie starają i chcą, tym łatwiej do nich bociany trafiają, ale do ciebie Neciuszku na pewno jakiś niedługo zawita;-) kciuki trzymam

dziewczyny jestem zdołowana dziś ... :-( dostałam dziś @ a nic się wczoraj nie zapowiadało na nią, nawet brzuch mnie nie bolał ... dziś świnia przyszła do mnie niespodziewanie :wściekła/y: czyli kolejny cykl stracony :dry:

Pyscku widzisz wzięła cię z zaskoczenia szybko, to i szybko pójdzie i znów do dzieła :) a @ sama w sobie wredna jest

Aga, krzynka
no kiedyś i na nas pora przyjdzie, oby jak najszybciej. Mnie wkurza teraz to czekanie bo po dupku to nie wiem kiedy @ przyjdzie, pewne sprawy wskazywały na drugą owu, zgłupiałam i postanowiłam za bardzo się nie zagłębiać chwilowo w poczynania mojego durnego organizmu :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry