• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael nie wyrzuci, foch będzie jak tak żabulku będziesz mówić.

A jak sama pójdę to będziecie mnie ścigać :D??

Pyscku, którą pierś chcesz, prawą czy lewą? Nie mówi "kolejny cykl stracony", mów "kolejny cykl wzbogacony doświadczeniem, teraz będzie tylko lepiej!". Inne nastawienie potrafi zdziałać niesamowite cuda.

Poza tym kurka wodna zimno na dworze :szok: no i polazłam kolejny raz do sklepu i dobrze się czułam :-D Juupi! W aptece chciałam zapłacić nieważną kartą XD, przez pomyłkę wzięłam tą której ważność skończyła się w maju a w domu została ta dobra XD

reklama
mijenka njuz jestem gzeczna chce cos gwiazdkowego ;-) ide do wc i zabieram sie za pazurki a moj maz jedzie z pracy i kupi mi maca ;-) nugetsy w zestawie dla dzieci bedzie nastepny smerf ;-) a pozniej jak wroci to zrobi mi zdjecie brzucha bo nowy tydzien ;-) w koncu mam juz 4,5 miesiaca ;-)

jak Ael i Atanek odejdą to ja szczelę potwornego focha - a umiem mój może poświadczyć :-) i nie będę patrzeć że obie ciężarne tylko pojadę do każdej z nich i zasadzę kopora w 4 litery i wrócą do nas ponownie ... poczują złość Pyscka :-D

pochwalę się Wam moje drogie jak dziś mój mnie zaskoczył :-) dziś kolejny miesiąc po ślubie nam szczelił - moje kochanie zrobiło mi gorącą kąpiel, potem dołączyło do mnie z kieliszkami szampana i moimi ulubionymi cuksami :-D

kij tam że mam okres i że mnie może po tej saunie zalać - ale było mi cudownie :-D:-D

Hej kobiałki

Widze że mamy kolejny wątek...z jednej strony sama myslałam o tym ale tu jest niesamowity klimat. Nie dam rady ogarniać dwóch watków a odejść. Jak takie będzie życzenie staraczek to polezę ale puki co to macie mnie nadal na głowie.

Muszę Wam się wyżalić
Przepłakałam dzisiaj pół dnia i mimo że wiem iż ludzie potrafią być wredni to w zyciu bym nie przypuszczała że mój lekarz prowadzący stwierdzi żebym poszła gdzie indziej bo mu się nie podoba że diabetolog wpisuje MU coś w MOJĄ kartę ciąży i że stracił kontrolę nad pacjentką. W szpitalu gdzie mam diabetologa wizytę mogę mieć w LISTOPADZIE . ZOstałam bez lekarza prowadzącego który wcale nie był tani i u którego robiliśmy całą diagnostykę . Zostawiliśmy tam kilka tysięcy a teraz jak robię badania w laboratorium (o połowę taniej) i zrobiłam usg 3d tam a nie u zalecanego znajomego (400 zł :wściekła/y:) to jeb..ął focha . Dał mi zwolnienie tylko na tydzień gdzie zawsze miałam na miesiąc bo stwierdził że mi tydzień wystarczy na znalezienie lekarza. Jak zadzwoniłam i powiedziałam że nie ma miejsc to stwierdził że dziwne bo inne pacjentki nie miały problemu i ze jak nie dam rady to on juz mi poprowadzi ta ciąże...łaskawca pier...lony.
Diabetolog się zdziwiła i powiedziała że łatwą ciąże to każdy głupi poprowadzi i że do niej należy ustabilizowanie cukru,nie interesują jej sprawy ginekologiczne.
I bądz tu mądry.
Jest mi przykro i czuję się jak piate koło. Jak można zostawić ciężarną w połowie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry