Aelreda
Fanka BB :)
Ja cię znajdę zobaczyszi zabiorę ze sobą inne dziewczyny
A poza tym to brawa za rozgarnięciea spacerek może dobrze wpłynął na samopoczucie twoje
A ja wam się tak sprytnie schowam, że mnie nie znajdziecie
Na pewno pozytywnie spacerek wpłynął, ale w drodze powrotnej kolki dostałam XD a to 2 minuty do sklepu. Jutro jak dobrze będę się czuć w ciągu dnia, pójdę do kosmetycznego uzupełnić kosmetyki dla mnie i mojego, oraz dokupić młodej trociny do klatki.
W ogóle chomik wydziargał nam wielką dziurę w tapecie w naszym przyszłym pokoju
A ja właśnie wzięłam luteinę. Już odliczam dni do niedzieli. Wtedy kończę ją przyjmować. Ale smaku nie zapomnę nigdy...![]()
A nie możesz popijać wodą, albo herbatą? Następnym razem jak Ci gin przepiszę lutkę poproś o tą dopochwową.
pochwalę się Wam moje drogie jak dziś mój mnie zaskoczył :-) dziś kolejny miesiąc po ślubie nam szczelił - moje kochanie zrobiło mi gorącą kąpiel, potem dołączyło do mnie z kieliszkami szampana i moimi ulubionymi cuksami![]()
kij tam że mam okres i że mnie może po tej saunie zalać - ale było mi cudownie![]()
Oo jaki fajny relaks

I dobrze niech zaleje, szybciej sobie @ pójdzie.
Iwasku ja bym normalnie takiego dochtórowi wygarnęła i to zdrowo! Potem bym zapewniła super ekstra reklamę na mieście.
W tym szpitalu, w którym masz diabetologa zobacz czy któryś z ginekologów przyjmuje prywatnie i zobacz.
Ostatnia edycja: