• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja cię znajdę zobaczysz :-D i zabiorę ze sobą inne dziewczyny :P

A poza tym to brawa za rozgarnięcie :-D a spacerek może dobrze wpłynął na samopoczucie twoje

A ja wam się tak sprytnie schowam, że mnie nie znajdziecie :-P
Na pewno pozytywnie spacerek wpłynął, ale w drodze powrotnej kolki dostałam XD a to 2 minuty do sklepu. Jutro jak dobrze będę się czuć w ciągu dnia, pójdę do kosmetycznego uzupełnić kosmetyki dla mnie i mojego, oraz dokupić młodej trociny do klatki.
W ogóle chomik wydziargał nam wielką dziurę w tapecie w naszym przyszłym pokoju O.o.

A ja właśnie wzięłam luteinę. Już odliczam dni do niedzieli. Wtedy kończę ją przyjmować. Ale smaku nie zapomnę nigdy... :eek:

A nie możesz popijać wodą, albo herbatą? Następnym razem jak Ci gin przepiszę lutkę poproś o tą dopochwową.

pochwalę się Wam moje drogie jak dziś mój mnie zaskoczył :-) dziś kolejny miesiąc po ślubie nam szczelił - moje kochanie zrobiło mi gorącą kąpiel, potem dołączyło do mnie z kieliszkami szampana i moimi ulubionymi cuksami :-D

kij tam że mam okres i że mnie może po tej saunie zalać - ale było mi cudownie :-D:-D

Oo jaki fajny relaks :-D
I dobrze niech zaleje, szybciej sobie @ pójdzie.

Iwasku ja bym normalnie takiego dochtórowi wygarnęła i to zdrowo! Potem bym zapewniła super ekstra reklamę na mieście.
W tym szpitalu, w którym masz diabetologa zobacz czy któryś z ginekologów przyjmuje prywatnie i zobacz.

Ostatnia edycja:
reklama
Aelku już znalazłam lekarkę która tam jest położną i przyjmuje prywatnie . W piatek idę na kolejną wizytę. Mam tylko nadzieję że uda jej się mnie jakoś wcisnąć na wizyty w szpitalu,przynajmniej na badania. Powiem Ci że miałam wielką ochote ale szwagierka powiedziała że szkoda moich nerwów a sama nie jestem.

A ja na dupka narzekałam. Po łapkach już sobie dałam.

Iwasku
jaki bezczelny typek, łaskawca jeden. Mam nadzieję, że znajdziesz nowego lepszego. I dziękuję za dodanie mnie do listy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry