Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
agame brodata mam mielismy dwie ale jedna miala jakiegos wirusa i na samym poczatku zmarła prawie zaraziła druga ale na szczescie ja odratowalismy mamy juz ja 2 lata tzn go bo to chłopiec
co do wyprawki to moja sis juz kolejne rzeczy dla mnie odkłada
fifka tez lubi takie zwierzaki z tego co wiem
Ja również będę się opierać na tej metodzie tylko w moim przypadku będzie troszkę trudniej ze względu na częste odwiedziny upierdliwej rodziny mojego męża, która nie do końca słucha tego co się do nich mówi... :-/
Milia kochana świetne zdjęcie! A jaka Ty pogodna i w ogóle lux!
A ja się nieźle czuję, więcej się boję itd. A teściową olałam.
Kwiatuszku omatkoboskoczestochowsko druga FIfcia widzę! Śliczne to małe COŚ!
Fifka oo to widzisz, całe szczęście że wszystko jest ok.
Sporo osób lubuje się w gadach! ;-) A co do wyników to nie mogłam uwierzyć że nie mam anemii i wszystkie mikroelementy mam w normie
Ważne że nerki nie są tak chore jak myślałam...to ja wchodzę tylko na chwilkę, przyznaję, że nie czytałam co pisałyście
ale uroczyście oznajmiam, że siedzi we mnie dziewuszka Zuzannazdrowa i w pełni ywmiarowa, poczęta w przewidywanym terminie bo wszystkie parametry wskazują na 21 tc
![]()