kwiatuszekq20
Fanka BB :)
teraz ma jakies 50cm z ogonem razem nie jest za duzy bywaja wieksze ale wiecie jaki to kochany zwierz jeszcze ma 2 pieski i bojownika
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wlasnie nie wiadomo dalsze badania
też tak słyszałam,że plemniczki są słabsze, tak samo jak facet pali papierosy plemniczki są słabsze o 70% - potwierdzone przez gina
Dziura nr kom przesłałam Ci priv, to mam nadzieję, że już nie będziesz panikować. Brzuch mi wczoraj opadł bo mały woli teraz leżeć poziomo w brzuchu. Teraz się poczorcił i ma czkawkę, której nie lubię.
Nic mi nie jest spokojnie, mam nr do Atanka, Lovki, Neciuszki więc na pewno którejś bym napisała, że rodzę
Któraś jeszcze chce do mnie kontakt bym mogła napisać, że rodzę?
Ej laski! Jaką dobrą zupę dzisiaj ugotować? Ostatnio była ogórkowa i buraczkowa... teraz ta pomidorówka Neciuszki mi zapachniała! Moze macie jeszcze jakieś przepisy na pyszną zupkę! ;-)
Dziewczynki ja z żalem...
dzwoniłam do teściowej bo ma lecieć w październiku do mojego małża i jego siostry i chciałam przekazać parę rzeczy. I mówi, że wieści już zna. No i pyta co tam jak tam. NO to ja powtarzam po ginie. Że to łożysko, że jedna owodnia, że nie wolno nosić, mało chodzić,zastrzyki, dupek i w ogóle ciąża strasznie wystarana i wysokiego ryzyka. A ta mi mówi, że ja nienormalnego lekarza mam, że po co w ogóle chodze prywatnie-bo ona by nie chodziła.
Nosz kufa mać, no
a potem szybko dodać, ze Ci się wymknęło i bardzo przepraszasz
Mineralna ja mam zamiar wychowywać dziecko "bez kołysania" więc nie kupuje ani kołyski tylko łóżeczko.
Cześć dziewczyki....
Co tam u Was.... ???? Są jakieś nowe fasoleczki????
Ja zajęłam się praca i staram się nie myśleć zbyt wiele o dziecku....
Dobiła mnie wiadomość z piątku od mojego brata, że spodziewają się drugiego dziecka... a mają roczną córeczke, wiec szybko im to wszystko poszło....
Ale oczywiście cieszę się ich szczęciem i mam nadzieje, że wszystko będzie ok....
Mam pytanie :
Co sądzicie o tym jak kobieta np przestaje brac tabletki bez wiedzy partnera żeby zajść w ciąże?
Partner chciał dziecko ale jak partnerka skończy szkołe czyli np za rok czy dwa.