• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
reklama
Łoooo Boże, myślałam, że nigdy Was nie nadrobię!!!!!
Ja nawet sobie nie wyobrażałam, że 5 godzin pracy w przedszkolu może tak zmęczyć!! Nogi mi wchodzą do pupy i spać mi isę chce nieziemsko...

też tak słyszałam,że plemniczki są słabsze, tak samo jak facet pali papierosy plemniczki są słabsze o 70% - potwierdzone przez gina

Może i tak ale mój mąż pali już jakieś 8-9 lat nałogowo i aż tak długo nie czekałam na fasolkę (5 cykl - szczęśliwy) ;-)

Dziura nr kom przesłałam Ci priv, to mam nadzieję, że już nie będziesz panikować. Brzuch mi wczoraj opadł bo mały woli teraz leżeć poziomo w brzuchu. Teraz się poczorcił i ma czkawkę, której nie lubię.
Nic mi nie jest spokojnie, mam nr do Atanka, Lovki, Neciuszki więc na pewno którejś bym napisała, że rodzę :-P
Któraś jeszcze chce do mnie kontakt bym mogła napisać, że rodzę?

Ja poproszę, jeśli mogę :-)

Ej laski! Jaką dobrą zupę dzisiaj ugotować? Ostatnio była ogórkowa i buraczkowa... teraz ta pomidorówka Neciuszki mi zapachniała! Moze macie jeszcze jakieś przepisy na pyszną zupkę! ;-)

Ja dzisiaj robię kalafiorową ale z makaronem i śmietanką (bo zazwyczaj robię taką zupę z ziemniaczkami pokrojonymi w kostkę i zasmażką)

Dziewczynki ja z żalem...
dzwoniłam do teściowej bo ma lecieć w październiku do mojego małża i jego siostry i chciałam przekazać parę rzeczy. I mówi, że wieści już zna. No i pyta co tam jak tam. NO to ja powtarzam po ginie. Że to łożysko, że jedna owodnia, że nie wolno nosić, mało chodzić,zastrzyki, dupek i w ogóle ciąża strasznie wystarana i wysokiego ryzyka. A ta mi mówi, że ja nienormalnego lekarza mam, że po co w ogóle chodze prywatnie-bo ona by nie chodziła.
Nosz kufa mać, no

Trzeba było jej powiedzieć, że jest głupia jak but z lewej nogi :-p a potem szybko dodać, ze Ci się wymknęło i bardzo przepraszasz :-p

Mineralna ja mam zamiar wychowywać dziecko "bez kołysania" więc nie kupuje ani kołyski tylko łóżeczko.

Ja również będę się opierać na tej metodzie tylko w moim przypadku będzie troszkę trudniej ze względu na częste odwiedziny upierdliwej rodziny mojego męża, która nie do końca słucha tego co się do nich mówi... :-/

Cześć dziewczyki....
Co tam u Was.... ???? Są jakieś nowe fasoleczki????
Ja zajęłam się praca i staram się nie myśleć zbyt wiele o dziecku....
Dobiła mnie wiadomość z piątku od mojego brata, że spodziewają się drugiego dziecka... a mają roczną córeczke, wiec szybko im to wszystko poszło....
Ale oczywiście cieszę się ich szczęciem i mam nadzieje, że wszystko będzie ok....

Nie przejmuj się kochana, u mnie było podobnie. Ja się z mężem starałam już kilka miesięcy ale nie mówiliśmy o tym raczej nikomu a mój brat, który ma dziewczynę z dzieckiem i tak naprawdę nie planował kolejnego w najbliższym czasie oznajmił mi, że jej się spóźnia okres - wtedy się troszkę podłamałam, że to ja miałam być pierwsze itd. a poza tym nam nie wychodzi, a oni nie chcieli... :-( ale w przyszłym miesiącu my oznajmiliśmy im, że też będziemy mieć dzidziusia... więc może i Ty będziesz chodzić razem z bratową za niedługo po sklepach za wyprawką dla waszych pociech...

Mam pytanie :

Co sądzicie o tym jak kobieta np przestaje brac tabletki bez wiedzy partnera żeby zajść w ciąże?

Partner chciał dziecko ale jak partnerka skończy szkołe czyli np za rok czy dwa.

Myślę podobnie jak Ael. Kobieta strasznie egoistyczna, może i facet się nie załamie a nawet ucieszy na tą wiadomość ale prędzej czy później jak się dowie jak do tego doszło poczuje się oszukany i wtedy może nie być za ciekawie... Taka prawda, że wszystko zależy od mężczyzny

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry