• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam wszystkie Staraczki! czytam was i czytam od paru tygodni i pomyślalam, ze skoro takie owocne w dzieci to wasze forum to może mnie do siebie przyjmiecie i też sobie z wami maluszka wystaram:-). miesiąc temu odstawiłam tabletki anty no i czekam aż przyjdzie @ i zacznę starania na poważnie. Mam nadzieję, że znajdzie siętu dla mnie miejsce

reklama
Witam wszystkie Staraczki! czytam was i czytam od paru tygodni i pomyślalam, ze skoro takie owocne w dzieci to wasze forum to może mnie do siebie przyjmiecie i też sobie z wami maluszka wystaram:-). miesiąc temu odstawiłam tabletki anty no i czekam aż przyjdzie @ i zacznę starania na poważnie. Mam nadzieję, że znajdzie siętu dla mnie miejsce

Witam serdecznie nową staraczkę, w końcu jakaś nowa twarzyczka :-)
Życzę Ci szybkiego zafasolkowania, no i masz rację, zaglądaj często bo tu dzieje się magia. Napisz coś więcej o sobie. Kiedy masz mieć @?

Madziu już wysyłam nr tel.

Ja również witam serdecznie :-)
Tutaj czary się dzieją co raz to któraś zafasolkowana się staje :) też na to czekam :-D

CZESC :)) Jasne,że przyjmiemy :) i od razu z tego miejsca życzę powodzenia:))

Mam pytanie :

Co sądzicie o tym jak kobieta np przestaje brac tabletki bez wiedzy partnera żeby zajść w ciąże?

Partner chciał dziecko ale jak partnerka skończy szkołe czyli np za rok czy dwa.

Dla mnie jest to świństwo dla drugiej osoby, dziecko powinno być decyzją obojga partnerów..

a ja sobie pospałam, M. chory nie wiem czy mnie nic nie będzie..

Też bym uderzyła w kimono ale chcę skończyć najpierw pisanie i wysłać i mieć święty spokój.
Madzia tylko mi się nie zaraź, odrazu za czosnek się bierz i jakieś witaminki.

Milia kochana świetne zdjęcie! A jaka Ty pogodna i w ogóle lux!
A ja się nieźle czuję, więcej się boję itd. A teściową olałam.

Kwiatuszku omatkoboskoczestochowsko druga FIfcia widzę! Śliczne to małe COŚ!

Sun a gdzie żeś Ty była!!

krzynka witaj!

Magdalena ugryzłam się w język!

Fifka oo to widzisz, całe szczęście że wszystko jest ok.

reklama
to ja wchodzę tylko na chwilkę, przyznaję, że nie czytałam co pisałyście
ale uroczyście oznajmiam, że siedzi we mnie dziewuszka Zuzanna :-D zdrowa i w pełni ywmiarowa, poczęta w przewidywanym terminie bo wszystkie parametry wskazują na 21 tc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry