• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Bry dziewczynki
widzę, że Ael wyszła ze szpitala, super, szkoda, że te chłopy tak rozłościły dziewczynę, eh :no:
Magd.a a Ciebie to coraz mniej tu widzę, tylko yś z chłopem leżała w łóżku, no do czego to podobne :szok:

A my dziś 22 tc skończyliśmy? fiu fiu, a tu jeszcze nic nie kupione i nie pozałatwiane hmmm

witam ja jjuz po objadku u mamusi ale sie najadlam ;-) 2 objady raz leniwe apotem ziemniaczki golarz i boraczki ;-) ale mnie mamusia rozpieszcza ;-)

no to za she ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

magda ty to uwazaj bo aaaa bedziesz uciekac od pierscionka ??:>

Bry dziewczynki
widzę, że Ael wyszła ze szpitala, super, szkoda, że te chłopy tak rozłościły dziewczynę, eh :no:
Magd.a a Ciebie to coraz mniej tu widzę, tylko yś z chłopem leżała w łóżku, no do czego to podobne :szok:

A my dziś 22 tc skończyliśmy? fiu fiu, a tu jeszcze nic nie kupione i nie pozałatwiane hmmm

Jestem podczytuje Was jednak nie mam czym się chwalić :-p przecież psem nie będę :-D

a z chłopem TYLKO leżymy i spimy, nic innego w łóżku ( i poza nim) nie robimy :-)

Witam się serdecznie!! :*

Szczególnie ciebie mój ty Aelku!

Ja dzisiaj byłam pół dnia u mamy a teraz zajmuję sie chorym małżem... biedny... w pracy haruje po 12 godzin już od paru tygodni aż się pochorował biedny... sama też staram się trzymać na dystans bo nie chcę zachorować...

hej moje kochane nareszcie moge sie do was odezwac:) neta nie mialam od czwartku:/ i dopiero dzis kupilam:) wroce do swojej wizyty u ginia:) znalezli u mnie nadrzerke mala i niegrozna ale jest okazalo sie ze mam tylo zgiecie macicy czego wczesniej nie mialam:( nie wiedzialam ze mam:/ a tak po za tym to wszystko prawidlowo ciaza sie rozwija :) serduszko bije dzidzius ma 26,6 mm:) jedyne co to mam zakaz przytulanek co najmniej do 16 tygodnia:/ poniewaz mam zanisko macice ulozona i mnie straszyli ze przy kazdym stosunku bedzie mi pukac w macice co moze nie musi doprowadzic do poronienia:/ ale koniec gledzenia o mnie :)

AeI jestem troszke nie w temacie dlaczego bylas w szpitalu?? a chlopa w lep trzasnij ode mnie i zeby sie poprawil:)

witam nasze nowe staraczki jesli sie tak owe pojawily :)

gratuluje tym co zafasolkowaly

caluje nasze staraczki i wysylam dla kazdej z was ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magenta ja na początku też miałam zakaz przytulanek -z czego bardzo się cieszyłam, bo zupełnie nie miałam ochoty... Dopiero teraz odczuwam jakąś satysfakcję ze zbliżeń. Dasz radę! :*

Atanku przyzwyczaisz się :-D A zresztą zawsze mogę wrócić do starego jak coś ;-)

reklama
Czesc Dziewczyny Moje :) Mam pytanie..mam 28 dc..za 6 dni termin @ i od rana kłuje mnie jajnik lewy..jakby miał wybuchnąć..;/ czy możliwe żebym miala teraz owulacje? Sluz wodnisto-białawy, nierozciagliwy ..;/ Bosh..kiedy ja zrozumiem to moje ciało..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry