• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

widze ze jak zwykle wekend spokoj ;-) udalo mi sie zrobic zdjecia w jedno ;-) zaraz dodam i bedzie zdjecia brzuszka jak rosnie porownanie ;-) w sygnaturze ;-)

a tu chyba wszystkie spac poszly moj dzios w pracy do 23 ;-(

Ostatnia edycja:
reklama
Atan fajne zestawienie! Ja mam na razie za mało zdjęć, bo brzuszek wystrzelił mi dopiero niedawno...

Jeju jaka dzisiaj cisza... ja będe zmykać spać! Dobranoc! ;*

Fifka strasznie mi przykro z powodu Twojej pierwszej ciąży, ale najważniejsze, że teraz jest wszystko OK i będziesz miała śliczne maleństwo!! :-) Dobranoc kochana

Atnku brzuszki śliczne! teraz jak tak porównuje to naprawdę szybko był widoczny ciążowy brzuchol

Ostatnia edycja:
no szybko wyskoczyl ;-) dzieki za mile slowa ;-)
ja zmykam spac maz wrocil z pracy zjadl i posmialismy sie w kuchni i teraz tv i spanie ...
wiec milej nocy kochane do jutra ;-)
p.s.
ael mam nadzieje ze juz lepiej u ciebie z tymi chlopami ze ich ustawilas ;-*

Witajcie moje kochane :)

Wczoraj małż mi ciśnienie niesamowicie podniósł więc dziś w geście protestu nie mam zamiaru nic robić. Ciasto tylko zrobię, ale to dlatego że koleżanka przychodzi po południu :)

reklama
Witam porannie!

Smacznego Neciuszka i Aga!

Jeju Aga jakiego ty mi smaka narobiłaś z tym kakaem i kanapeczkami... chyba aż pójdę i sobie też robię!! :-D

Neciuszka nasi faceci są jak dzieciaki! Czasem trzeba ich strząchnąć!! No i troszkę się pofochać ;-)

Aaaa ja dopiero wstałam! Śmiesznie mieć rano męża w domu (bo on codziennie rano do pracy ostatnio) Chwilkę posiedzę z wami i pójde robić śniadanko! Swoją drogą JUTRO JUŻ POŁÓWKOWE BADANIE!!!!! A PO JUTRZE 3D!! Nie wyrobie z tej radości... przysięgam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry