Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja dziś mam plan zrobić na przepisie z cytrynowej tylko czekoladową tartę. Oby wyszło bo nie będę miała czym poczęstować![]()

Aga27: a ile już sie staracie ??
Milia luteine (tak jak duphaston - to te same leki które nieco inaczej działają.) przyjmuję się na niski progesteron. Czyli hormon wytwarzany w drugiej połowie cyklu. Jeśli masz za niski to @ są nieregularne, zdarzają się krwawienia miedzy owulacyjne, faza lutealna jest za krótka co uniemożliwia zagnieżdżenie. W ciąży ginekolodzy przypisują ten lek również na podtrzymacie ciąży

oj powiem szczerze, ze juz bym chciala, zeby sie w koncu udalo, bo troche mnie mecza te starania, a co najgorsze, prawie nie mam ochoty na przytulanki...nie daja mi juz tyle satysfakcji co kiedys...i tak sie zastanawiam czy dzialac co 3 dni na sile troszke?:-(milia:to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za przyjemne staranka