• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Czesc Dziewczyny Moje :) Mam pytanie..mam 28 dc..za 6 dni termin @ i od rana kłuje mnie jajnik lewy..jakby miał wybuchnąć..;/ czy możliwe żebym miala teraz owulacje? Sluz wodnisto-białawy, nierozciagliwy ..;/ Bosh..kiedy ja zrozumiem to moje ciało..

Martocha jak śluz nie jest płodny to raczej nie owulacja..., ale zapytaj Atan ona miała dwie owulacje. Może Ci kłuć w okolicy jajnika, bo po owulacji zbiera się płyn w zatoce Douglasa i napiera, albo nie doszło do pęknięcia pęcherzyka i zrobiła się cysta, wtedy też jest taki ból jak opisujesz. Czasem się tak zdarza i o ile nie jest to nagminne to jest norma. Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła :tak:

reklama
O kuuuurcze!! brak Ael źle na Was wpływa!! Od wczoraj mnie tu nie było i aż bałam się wejść bo myślałam, że tyle czytania będzie a tu na moje szczęście maluteńko! Widziałam, że Ael wróciła i od razu zepsuty humor przez chłopów :wściekła/y:

Ja to z dnia na dzień czuje się coraz cięższa, dzisiaj sprzatałam mieszkanie dobre 3 godziny co zwykle zajmowało mi 1,5h :/ strasznie szybko się męczę.
Najbardziej mi się śmiać chcę jak próbuje się depilować :-) nie mówię już o miejscach intymnych ale nawet z nogami mam problem :-D

Martocha i Nala śle do was bardzo pozytywne fluidki na ten cykl!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Magdalena a no forum ma chwilowy zastój, ale z drugiej strony jest weekend więc to normalne :tak:
Ja też czuję się coraz cięższa... najbardziej to odczuwam podnosząc się np. z łóżka czy z krzesła... nie wspominając o schylaniu :-D Brzuch już teraz przeszkadza... a co będzie w 7-8 miesiącu? :szok:

Ja właśnie wzięłam ciepłą kąpiel!! Dla mnie to niesamowite przeżycie bo od czasu jak zaszłam w ciążę unikam kąpieli jak ognia (biorę zawsze prysznic) Bo pierwszą ciąże poroniłam właśnie po kąpieli.... i jakiegoś takiego miałam stracha... :zawstydzona/y:

Czesc dziewczyny :)

to tak jak u mnie ;-)a kiedy masz termin @? ja 3 pazdziernika, ale jakos w tym cyklu jestem wyjatkowo wyluzowana, choc mysle ze im blizej @ tym bedzie gorzej, ale jak na razie ciesze sie chwila :-D

ja termin mam na 30 stego.. i tak jak w zeszlym cyklu się mocno spodziewałam dzidzi- bo mdlałam, mialam bolące piersi itd..tak teraz nic. Tempki mam niskie bardzo, wiec szans raczej nie ma..ale mimo wszystko się czeka i myśli..

Fifka nie wiedziałam nawet, że poroniłaś! Nie dziwię się, że się bałaś, ja raczej też staram się unikać wylegiwania się chociaż uwielbiam wychodzić z wanny czerwona jak rak :P
A co do wstawania to najgorzej jak rano wstaje po całej nocy, to mi się wydaje jakby ten brzuch miał mnie przeważyć do przodu a do tego wszystkiego ten mój kręgosłup więc idę zawsze pochylona do przodu przez chwilę a małż się ze mnie śmiej :-p

reklama
Magdalena a no poroniłam w sierpniu tamtego roku... dość wcześnie bo koło 6 tygodnia... ale widziałam już moją fasolkę na USG. Coś widocznie źle się rozwijało. I własnie po kąpieli zaczełam krwawić i na drugi dzień usłyszałam ze jest po wszystkim... W każdym bądź razie ja też włąśnie uwielbiam takie gorące kąpiele... dzisiaj to może nie była gorąca, ale cieplutka :-) Normalnie humor sobie poprawiłam nieziemsko!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry