• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dobranoc fifka ;* kolorowych snow ;-)
a ja jestem ciekawa co mi powie na usg czekam i czekam ;;-) jestem malo cierpliwa ale nie pojde na nfz choc strasznie chce zobaczyc dzidzie ale zato zobacze dzidzie jak urosla ;-) a tak to nie bedzie juz to samo wrazenie ;-)

Dobranoc kochane ;-)

a ja dzis zaczynam 20 tydzien od @ ;-) NO TO POLOWA CIAZY ;-) <jupi>
ognie.gif

Ostatnia edycja:
reklama
FIONA CO TO za ubior na ostatnim zdjeciu? bo podoba mi sie ;-)
wszystko ładne;-)
ooolcia kiedy ten slub ??jak sie czujesz??

a ja padnieta ze hej napracowalam sie ze huhu ;-) 3 lekarzy to malo wykonalne ... ale dalismy rade ;-)

To jest taki jak by rozek z tym ze ma rozciecie na nozki odpina sie to z lewej strony i wkładasz dzidzie do srodka...Tesciowa kupiła fajna rzecz a jaka milusia w dotyku.Kupione w Francji i nie mam pojecia czy w Pl tez jest takie cos

no to wszystko wyjasnia bo u nas nie widzialam jeszcze ;-) ale slicznie wyglada ;-)
widze ze tu spokoj wiec ide spac bo rano trzeba wstac wiec dobranoc ;*

ja już z rańca witam :-)

sun: już po teście? ,czekam na wiadomość

Ael: fajny filmik, a ten kształt na brzuchu to pośladki ??? aż tak było by widać ?? to chyba nieźle się wypiął wasz mały Wiktorek :tak:

fifka: pokazywałm mężowi toweje dzidiz, bo ona też nie widział nigdy w 3d, no stwierdził ze normalnie ładny dzidziuś :-)

Zafasolkuje: jak tam dzisiaj samopoczucie?? ciśnienie w normie ??

pyscek: kobieto działaj dalej, zrób sobie przerwę z jeden miesiac i nie poddawaj się wkoncu i u ciebie fasolka zakiełkuje

coś miałam jeszcze komuś opisac ale zapomniałam

magda.a; ty z domu czy w pracy?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny :-) u mnie temp spadła także czekamy na @ :-) ufff :-D

Atan jak po uszach dostaniesz, ja jestem grzeczna , ale Kasia jak wchodzi raz na ruski rok ? :-D
też zastanawiałam się co to jest to ostatnie zdjęcie u Fiony :-p śmieszne to trochę :-p

lamia ja się miesiąc lenie :-) od października zaczynam pracę :-) będę się dzieciakiem opiekować, ale zmieniły się warunki trochę i już mniej mi odpowiada :-)

reklama
magda.a: a ja kduze dziecko ktorym masz sie opiekować ? kochana wprawiaj się takieg odoświadczenia nigdy za duzo. Ja sie na opiekunke nie nadaje :-) kiedys na wakacjach zajmowałm sie 2 bliźniakami ( roczek)i ich starszym bratem (6 lat), no to z tym starszym złapałam kontakt szybko, ale po tygodniu już zrezygnowałam, bo blixniaki mnie wykończyły ;-)

martocha: ty temp. na iwulacje mierzysz i czekasz teraz tak ?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry