Sun7
mamusia :-)
sun: kurde nie wiem , a kiedy miałaś/masz dostać @?
W poniedziałek powinna przyjść (03.10),. ale ja mam nieregularne cykle ale średnio co 38 dni...
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
sun: kurde nie wiem , a kiedy miałaś/masz dostać @?

ja już z rańca witam :-)
sun: już po teście? ,czekam na wiadomość
Ael: fajny filmik, a ten kształt na brzuchu to pośladki ??? aż tak było by widać ?? to chyba nieźle się wypiął wasz mały Wiktorek
fifka: pokazywałm mężowi toweje dzidiz, bo ona też nie widział nigdy w 3d, no stwierdził ze normalnie ładny dzidziuś :-)
Zafasolkuje: jak tam dzisiaj samopoczucie?? ciśnienie w normie ??
pyscek: kobieto działaj dalej, zrób sobie przerwę z jeden miesiac i nie poddawaj się wkoncu i u ciebie fasolka zakiełkuje
coś miałam jeszcze komuś opisac ale zapomniałam
magda.a; ty z domu czy w pracy?

lamia ja się miesiąc lenie :-) od października zaczynam pracę :-) będę się dzieciakiem opiekować, ale zmieniły się warunki trochę i już mniej mi odpowiada :-)
Hello z rańca?
Sun co u Ciebie? Jak wynik?
Odnośnie mojego samopoczucia - dzisiaj będę się starała zapisać do lekarza. Muszę załatwić sobie zwolnienie lekarskie, na poniedziałek - wtorek bo jestem zapisana na jakieś szkolenie i nie chce na nie jechać, a jak nie pojadę to będą cyrki. Kurcze same stresy mam, szału dostane.
Muszę jechać na uczelnię załatwić małżowi wpis z praktyk mimo że zwolniony był bo jego z pracy nie puszczą. Wogóle to wczoraj dotoczyłam się na wydział a ciężko było z buta kawał bo drogę obok budują więc autobusy nie jeżdzą i usłyszałam od baby w dziekanacie że mi jego indeksu nie wyda. A jak ktoś z roku pójdzie to obcemu dadzą :/ nerwa miałam takiego że szok umordowałam się jak głupek na nic. Małż dziś jakimś cudem musi wyjść z pracy i odebrać indeks, wczoraj był tak wkurzony że niepotrzebnie się męczyłam że dziś panie z dziekanatu się obsłuchająjutro też ma zapisy do promotora w tym czasie jak w pracy jest więc to też ogarnąć muszę
Jeszcze na dodatek troszkę mnie gardełko pobolewa. Mam nadzieję, że herbatka z cytrynką i miodem wystarczy. Po niedzieli badania mam porobić.
mi się wydaje,że mogę mieć drugą owulacje, albo pierwszą teraz..w 32 dniu cyklu
No nic zobaczymy..
Cześć dziewczynki...
Dzisiejszy test niestety pokazał tylko jedną kreskę, ale robiłam test tym najmniej czułym 25, a w poniedziałek robiłam 10 i wyszła ta druga kreska... Powiedzcie mi czy jest to możliwe, że jeden test wyszedł taki, a drugi taki... Jak mam to interpretować???
wogóle jakoś lepiej się czuję, aż momentami zastanawiam się czy wszystko w porządku.Przyszły, ale mi się nie podobały i sprzedałam koleżance :-)zafasolkuje: przyszły ci juz te dzianinowe sweterki co zamawiałaś?