• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ehh jego eks musiala bym uzyc kilku nie cenzuralnych slow :P jest delikatnie mowiac pania lekkich obyczajow lubi sobie poskakac z kwiatka na kwiatek chociaz teraz ma kogos od az 3 miesiecy:P
tez malego nastawiala przeciwko nam... ale juz sie uspokoila po rozmowie ze mna :P troszke mnie ponioslo ale pomoglo:P i wogole glupia baba:P no i moj do dzis ma pod kontrola malego jak gdzies ida czy cos ogranicza mu ten kontakt z malym

Fifka sliczny :) kombinezonik ja juz sie nie moge doczekac takich zakupow narazie kupilam tylko pieluszki tetrowe i flanelowe bo dorwalam w promocji za pieluchy tetrowe 10 sztuk zaplacilam 4,90zl a za flanelowe 3 szt zapl 15 :p nakladki na sutki kupilam i smoczki uspokajajace:P

Ostatnia edycja:
zafasolkuje: łee, a ja myslałam ze sobie w domciu posiedzisz :-),a to juz ci nie zazdroszcze ;-)

fifka: bardzo ładny, a kiedy ja juz będę mogła zbierać ciuszki i wszystkie rzeczy ??

magenta: o to tak jak mojego, rozwiązła kobieta, podobno w firmie w której pracowała każdy ją miał, :-) teraz moze do woli sibie barszkować z kim chce, bo ona na stały związek sie nie nadaje

Fifka jednak to ten widziałam!! Też mi się strasznie podobał ale ja chciałam biały żeby pasował już na chrzciny... no i ja kupiłam 62 w razie jakby urodził się ciut większy :-p

Ah ten Twój to też 62!! To jest chyba taka rozmiarówka od 2-4 miesięcy, zależy od producenta...

Idę jeść śniadanko bo dziś mąż zrobił :szok:

U mnie pogoda śliczna jak i wczoraj a padać miało. Żeby jutro tak było bo znów jechać muszę. Ale tym razem będę miała wygodne spodnie :D bo wczoraj takie moje zwykłe mnie strasznie cisnęły.

Czasami jak wstanę rano niemrawo się czuję ale nie mam nudności. I poza obolałymi (.)(.) i czasami ciągnięciem jajników to nic teraz mi nie jest.

ma_gdalena śliczny ten kombinezonik :)

neciuszka: a kupiłaś jekies witaminy wkoncu ??
Ja chodzę prawie cały czas w leginsach bo mi najwygodnie, jeansy mnie uciskają, więc juz pochowałam :-), także polecam legindy i do tego tuniki

zafasolkuje: no ja juz okazyjnie chodze w obcasach, i jak ostatnio wychodziliśmy wieczorem i załozyłam wysokie buty to az lepiej mi na siebie było patrzec ,nie to co w płaskich

Ja większość butów płaskich mam ze względu na kolano, ale mam fajne na jesień na koturnie nie bardzo wysokiej :D

kupiłam bo mi się jutro kończą, wzięłam prenetal complex ale niestety mieli tylko opakowanie 30 tabl. a ponoć najwięcej tych complex to jest 60 szt w opakowaniu a tych innych rozdzajów po 90 szt.

Ja czasem leginsy też zakładam, ale mam w sumie tylko jedna bluzke tunike nadajaca się, a że szybko zimno się zrobi i matula moja dała mi kasę na urodziny żebym coś sobie kupiła to wczoraj fajne spodnie upolowałam za 70 zł z nie z takim dużym ciążowym pasem tylko takie coś jak guma jest czy cuś.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry