• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
no w koncu poukladalam pranie teraz zostalo mi prasowanko:/ i potem znowu pranko masakra tyle czasu prania nie robic szok chyba z tydzien :P teraz ide na szybkie zakupy i musze cos na obiad wymyslec i chyba zrobie kapusniak bo dziewczyny mi apetyt narobily:P

Ja to jakoś nie mam czasu biegać po sklepach ostatnio wszystko przez internet kupuje taka się wygodna zrobiłam ...

Zjadłam bułke z pomidorem wogóle to mam ochote na grajpfruta ale nie mam obecnie wszystkie owoce zjadłam a w poniedziałek wieczorem w sklepie bylismy szok w ciązu zaledwie dnia zjadłam ok kilo pomarańczy około kilo grejpfruta, kilka nektarynek brzoskwin masakra...ja to nie wiem po co biore ten suplement dla kobiet w ciazy :)

Sun kobito, wczoraj robiłaś testem najczulszym wyszła Ci kreska, dziś najmniej czułam kreski nie było, to znaczy po pierwsze jeszcze ZA WCZEŚNIE na test, po drugie stężenie hormonu jest jeszcze za małe, więc poczekaj przynajmniej do 40 dnia cyklu i wtedy rób test nawet ten najmniej czuły, kreska powinna wyjść.

No w poniedziałek idę po zaświadczenie na cc do swojej endokrynolog i gdzieś ok 15 października albo po będę mamuśką świeżą :-)

AeI to trzymam kochana kciuki:) jak mi sie teraz ruszyc do sklepu nie chce:P len mnie dopadl:P masakra ale musze sie zwlec z tej kanapy i lesc do sklepu bo mam ochote na jakis bialy ser czy jogurcik ehhh sama nie wiem :P i jakas swieza buleczka

reklama
Wiecie obawiałam się, że endo będzie robić mi trudności, ale przez telefon powiedziałam jej o tym co mówiła mi ginka i o wynikach to powiedziała, że nie ma problemu i przyjmie mnie po wizytach pacjentów w poniedziałek :-)
Chociaż teraz jakoś się uspokoiłam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry