• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobry!
Sun kochana może za Wcześnie i nie takim jak trzeba tym testem. Ech poczekaj do poniedziałku.
Ael ooo to juz za dwa tygodnie. Matko jak ten czas leci.

Kurde, ja też chyba musze jakies spodnie bo biodrówkidziś dopiąc na brzuchu mi się nie chciały. Tylko że ja przecież chudne nie tyję. I tak się przyglądam sobie i tak jakby mi sie ten brzuszek niżej tak z lekka uwypuklił. Albo mi się zdaje.

reklama
no to juz po zakupach uff i kapusniak bede robic:p dobrze ze w polsce zeberka kupilam i boczek mniam nie ma jak nasze polskie miesko itp:) jeszcze dzis sprobuje sie zmobilizowac i umyc okna bo juz sa takie strasznie brudne ostatni raz je chyba w czerwcu mylam:P masakra i firanki wypiore niby dzien wolny a tyle zadan sobie szykuje ale czasem w domu tez trzeba cos zrobic a poki sa checi to korzystam

magenta: ja przez zafasolkuje wczoraj kapusniak gotowałam i cały baniak mi wyszedł :-)także na dzisiaj dogotuje ziemniczki i do tego kapusniaczek,
Ja tez ze sklepu wróciłam i kupiłam siobie cebularza i do tego serek topiony, śliwki węgierki (na zaparcia) cytrynę- bo mi sie zachciało nagle herbaty z cytryną i takie suche wafle to bede miała co chrupac i jakoś do 16 wytrwam

daziurk: ja już w 5 tygodniu widziałam u siebie brzuszek ciązowy ;-)

ael: jesteś jujz psychicznie przygotowana ze za 2 tygodnie będziesz miała Wiktorka juz na rekach, to cudowne,

hej fifcia malutki super

sun poczekaj do terminu @ tak bedzie najlepiej

super wy juz kupujecie ubranka a ja se własnie zamowiłam ten mikroskop owulacyjny ogolnie to myslimy o badaniu nasienia i m nie ma zastrzezen ale musi sie do tego zabrac a ja nie naciskam najwazniejsze ze nie ma nic przeciwko i chce

sun: bóle na okres i na ciąze są prawie takie same, a właścieiw mnie 3 dni bolał jak na okres a okazała się ciąża, nie załamuj się jeszcze, i nie ekscytuj, luzuj i poczekaj jeszcze - jestem z tobą

dziurka: tylko patrzeć jak będziemy naszymi brzuszyskami świeciły :-)ja juz jak idę po mieście to wiesz mam taką postawę ciążową że wypycham mój brzuch zeby było cos widać - jak dumna jestem z mojego mini brzucha ;-)

kwiatuszku:mi sie udało tylko raz test na owu stosować i akuret w tym cyklu nam sie trafiło, moze jak za pierwszym razem bym go zastosowała to bym szybciej zaszła (ale i tak mieliśmy szczęście do w 3 cylku sie udałao)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczyny!!
Dziurko...moja kolezanka tez juz w 5 tyg miala malutki brzuszek a byl to na pewno ciazowy, bo byl bardziej twardy od gory brzuszka:-)
Fifka...widzialam malego na FB, masz racje oplaca sie to 3D zrobic, pewnie wrazenia nieziemskie...piekny chlopak...a co z ta jego waga w koncu wyszlo?
Sun...ja bym poczekala, bo teraz tymi stresami sobie zaszkodzisz...
Ael...to juz za 2tyg:szok: o losie...ale ten czas leci. jak sie tu wprowadzilam to bylas chyba kolo 20tyg...a czemu cc? masz do tego wskazania?

ja dzialam ze swoim M., mysle tylko, ze ten bromergon to nie zadziala od razu, wiec tez nie chce w tym cyklu nastawiac sie na fasoline...no ale przytulanki sa fajne, wiec je robimy:laugh2:

reklama
Sun, za wcześnie zrobiłaś za mało czułym testem. A bóle przed @ świadczą i o tym i o dzidzi, nie ma się co nastawiać na cokolwiek po tym objawie.

Milia i bardzo dobrze, tak ma być :)

Ale jestem dziś głodna... Normalnie szok...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry