• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sun wiesz dobrze,że bardzo łatwo pomylić objawy ciązowe z tymi na @ więc musisz kochana poczekać.

Milia kurcze, aż sama jestem ciekawa swojego organizmu jak to wszystko będzie wygladało, tak podwójnie:)
Kochana, Ty to zapomnij,że w ogóle cos bierzesz i działajcie na spontanik:P

Lamia
no ja to se chyba spodnie jakieś takie szersze kupie. Ale jak szersze kupie to mi będzie dupa w nich wisiała.I tak w kółko

reklama
Sun, za wcześnie zrobiłaś za mało czułym testem. A bóle przed @ świadczą i o tym i o dzidzi, nie ma się co nastawiać na cokolwiek po tym objawie.

Milia i bardzo dobrze, tak ma być :)

Ale jestem dziś głodna... Normalnie szok...

Sil, ale ja ten test co wyszedł pozytywny - ta druga kreska wyszła blada - to był ten bardzo czuły test... tym mniej czułym nic nie wykazało... Poczekam do @ i wtedy się zobaczy...

ehh te zaparcia :/ skad ja to znam sliwki sa nie zawodne :))) ale mi naszczescie juz zaparcia odpuscily:) dzieki bogu teraz to juz wcale sie nie czuje ciazowo czasem tylko mnie sennosc dopadnie ehh mam ochote na kawe rozpuszczalna ale jej nie mam i nie chce mi sie isc do sklpu po nia:P

dziurka: i tobie za miast spodni polecam leginsy czy getry, wygodne do wszystkiego pasuja, jakas tunika lub sukienka i z głowy, a nigdzie nie gniecie

,magenta: ja walcze ostro z zaparciami i próbuje wszystko co sie da.
Zaraz ci kawę zaparzę z mlekiem czy bez??:-)

Milia kurcze, aż sama jestem ciekawa swojego organizmu jak to wszystko będzie wygladało, tak podwójnie:)
Kochana, Ty to zapomnij,że w ogóle cos bierzesz i działajcie na spontanik:P

a jak ma wygladac? superowo!!:-p kazdy brzuszek ciazowy jest cudowny!! ja wiem, ze cos biore jak mam to wziasc a tak to zapominam...tlumacze sobie to tak, ze kobiety zdrowe nie moga zajsc w ciaze szybko...a ja z moja choroba musze byc dodatkowo jeszcze bardziej cierpliwa...kiedys i na mnie przyjdzie pora:tak:

kawke poprosze z mleczkiem hehe:) ja u ginki dostalam syrop na zaparcia "lactulosum " al naszczescie zaraz dwa dni po kupieniu go zaparcia mi sie skonczyly:P ale wrazie co polecam smak ma pomaranczowy i mozna go brac w czasie ciazy :)

magenta: skoro mozna go w ciazy to zapytam w aptece, a bez recepty??? bo ja mam naprawde duzy problem z zaparciami

fifka: a przypomnij mi ta maść co mozna w ciazy od swędzenia cos na "h" chyba było

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry