• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magdalena no jest rozmiar 62 ale jak to Ael powiedziała... gołego dziecka przecież tam nie wkładasz... a wiadomo że warstwy ubrania robią swoje... Ten kupiłam tylko na jakieś dwa miesiące będę jeszcze polować na taki wiosenny i wtedy już nieco większy.

Smacznego!

Lamiav będziesz kupować koło 20 tygodnia (Atan zaczynała jeszcze wcześniej) Ale uważam ze koło połowy to dobry czas na rozpoczęcie zakupów. Wcześniej to dla mnie był strach że "a nóż coś się stanie, a ja później będę te ubranka/rzeczy musiała oglądać..."

Boże jak mnie to wkurza... do zusu nie mogę się dodzwonić...

reklama
Zafasolkuje: to masz tak samo jak ja z tymi butami :) Ja musiałam kozaczki kupic na płaskim bo zwyczajnie od czasu ciązy nie chce mi sie czasem obcasów ubierać :)

Ale i tak duzo w nich chodze ...

dobrze że nic mnie nie boli zero jakiego kolwiek bólu :)

nie wiem czy iść jutro do gina czy pojutrze.

Super spodnie :) BO WIEKSZOSĆ TO te nogawki jak w dzwonach masakra.
Ale mnie nie sa potrzebne tkie spodnie wogóle nie mam takiego brzucha

Ostatnio edytowane przez moderatora:
neciuszka: ciekawę czy unie w mieście juz takie są, musze sprawdzić

Kobiety zjadłam juz dzisiaj od 6.35 trzy podwójne kanapki i juz nic nie mam do jedzenia w pracy, co by tu zjeśc??? podpwiedzcie coś ??

Właśnie je dlatego wzięłam, a i nogawki mają proste fajne, z czarnych rozmiaru akurat na mnie nie było, ale te szare mi się teraz nawet bardziej niż czarne podobają.

Lamia napewno są u mnie w Kielcach to już przebrana rozmiarówka była

reklama
Neciuszka śliczne spodnie!

A ja będę uciekać robić jeść i ogarnąć dom, bo kolega niedługo przyjdzie do męża... i nie wypada siedzieć w pidźamie.... pa ;*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry