• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hello z rańca?
Sun co u Ciebie? Jak wynik?

Odnośnie mojego samopoczucia - dzisiaj będę się starała zapisać do lekarza. Muszę załatwić sobie zwolnienie lekarskie, na poniedziałek - wtorek bo jestem zapisana na jakieś szkolenie i nie chce na nie jechać, a jak nie pojadę to będą cyrki. Kurcze same stresy mam, szału dostane.

reklama
Dzień dobry :)

Zafasolkuję
to lecisz do medyka i L4 bierzesz :) a wogóle to sprawdzaj sobie kochana to ciśnienie :)

Sun czeeeekaaaam z niecierpliwością :)

Ależ jestem wymemłana po wczorajszym dniu, a jutro też nie lepszy będzie.

Najgorzej, ze mój lekarz jest na urlopie, ale lecę zaraz do pierwszego kontaktu po zwolnienie lekarskie. To im podeśle i niech spadają z tym szkoleniem.
A z ciśnieniem jest ok, jak się pilnuje, w miare wolno funkcjonuje i zero stresu - ze-ro

Muszę jechać na uczelnię załatwić małżowi wpis z praktyk mimo że zwolniony był bo jego z pracy nie puszczą. Wogóle to wczoraj dotoczyłam się na wydział a ciężko było z buta kawał bo drogę obok budują więc autobusy nie jeżdzą i usłyszałam od baby w dziekanacie że mi jego indeksu nie wyda. A jak ktoś z roku pójdzie to obcemu dadzą :/ nerwa miałam takiego że szok umordowałam się jak głupek na nic. Małż dziś jakimś cudem musi wyjść z pracy i odebrać indeks, wczoraj był tak wkurzony że niepotrzebnie się męczyłam że dziś panie z dziekanatu się obsłuchają :-D jutro też ma zapisy do promotora w tym czasie jak w pracy jest więc to też ogarnąć muszę

Jeszcze na dodatek troszkę mnie gardełko pobolewa. Mam nadzieję, że herbatka z cytrynką i miodem wystarczy. Po niedzieli badania mam porobić.

Ostatnia edycja:
neciuszka: oj biedulko to sie nachodziłaś i to na darmo:-(

martocha: trzymam &&&&&&&&&&&&&& za pomyślną owulkę

zafasolkuje: przyszły ci juz te dzianinowe sweterki co zamawiałaś?

Ja zapisałam się na kolejną wizytę na 26 październki, zdecydowaliśmy z moim ze nie idę 2gi raz na przezierność karkową, a w listopadzie zapiszę sie na darmowe usg 3d,
Jutro odbieram z męzem wynik z gr krwi.

Cześć dziewczynki...

Dzisiejszy test niestety pokazał tylko jedną kreskę, ale robiłam test tym najmniej czułym 25, a w poniedziałek robiłam 10 i wyszła ta druga kreska... Powiedzcie mi czy jest to możliwe, że jeden test wyszedł taki, a drugi taki... Jak mam to interpretować???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry