Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
skoro mowa o cisnieniu to ja od czasu jestem w ciazy tez mam czasem niskie i wtedy czuje sie mega potwornie ale mi gin powiedziala ze to zmiany w organizmie i mam sie narazie tym nie martwic ale na zmiany pogody cisnienia odrazu reaguje:/ jak czuje sie mega zle i jest mi slabo od tego cisnienia to wtedy pije sobie rozpuszczalna kawe z mleczkiem slaba ale zawsze i po chwili robi mi sie lepiej
Magenta ja też mam niskie ciśnienie... nigdy 110/70 mi nie przekracza a zazwyczaj jest niższe. Kiedyś jak oddałam krew to po zabiegu miałam 80/56......... jak trup dosłownie... i to był ostatni raz kiedy udałam się do krwiodawstwa...
Witajcie dziewczyny :* dłuuugo mnie u was nie było... ale z tego co zdązyłam zauważyć, to chyba wszystkie starające się są już zafasolkowanebardzo się z tego cieszę, naprawdę dziewczyny aż mi serduszko urosło jak zobaczyłam ile tu malutkich fasoleczek jest... a szczególna nadzieją napawa mnie Dziurka... Dziurko naprawde wielkie wielkie gatulacje :* nawet nie wiesz jak bardzo sie ucieszyłam, jak zobaczyłam u ciebie fasolkowy suwaczek... i w dodatku podwójny... aż mi się łezka w oku zakręciła... jeszcze raz gratki :*:*:*
Ale opowiadajcie dziewczyny co u was... bo zaległosci z pewnością nie uda mi się nadrobić... więc czekam na streszczenie![]()
Witaj kochana!! Zaglądaj do nas częściej! U mnie jak ktoś już pisał wszytsko w jak najlepszym porządku!
Śliczna bluzka podkreślająca brzuszek S/M (1833561097) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Bawełniana tunika podkreślajaca brzuszek (1771009600) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Tą pierwszą zamierzam kupić a tą drugą kupiłam już jakiś miesiąc temu i bardzoo polecam!!! Dobry gatunek, nie jest taka całkiem cienka, ładnie się układa no i przede wszystkim nie droga. Rozmiar uniwersalny ale Ty jesteś szczuplutka więc nie będzie problemu! Naprawdę polecam!
Mineralna pisz szybko co się działo????????????
Ja dziś wizyta u ginekologa i znów zobaczę mojeo synusia! Już się nie mogę doczekać!
Dziękuję bardzo za linki! Zapiszę je sobie!! A tak widzę że to ten sam sprzedawca to jak zamawia sie na kilku jego aukcjach to za wysyłkę liczy sobie jak?
Miałam poraz 3 krwawienie ale nie wiaodmo czemu nei widac nigdzie na usg zadnej zebranej krwi wokół dziecka czy co nic. tak jak kiedys tez nic. mała sie dobrze rozwija i jest wszystko ok.
Oj jak dobrze ze wszystko z malutką w porządku!! Trzymaj się tam i życzę ci żebyś nie miała więcej takich przygód... :*
Dziurka czego zapomniałaś i jakie kciuki?

A mój mąż dzisiaj do mnie dzwoni (i budzi przy okazji) i oświadcza:
m: Kochanie Jedziemy jutro na ryby, dostałem troszkę kasy z pracy.
ja: jak? Ty jutro pracujesz!
m: nie pracuję dostałem wolne!
ja: czemu wolne?
m: z okazji śmierci dziadka!
ja: ................... (w głowie szukam o jakiego dziadka chodzi)
M: Widzę ze trawisz informacje... wcisnełam kit żeby dostać wolne bo to ostatnie podrygi ładnej pogody i postanowiłem zabrać cię jutro na ryby!
Chyba godzinę po takim wybudzeniu zajęło mi przetrawienie informacji o co mu chodzi...

Ostatnia edycja: