reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Magda, Ael - dziękuję za skrót :):* WOW, jaki śliczny chłopczyk, a jaką ma czuprynkę :) Big ogromne gratulacje :)
Aelku kochana no to już bardzo niedługo, trzymam kciuki w takim razie za te ostatnie chwile w dwupaku :)

tak te 3 godz conajmnie to śpie, pracuje od 6-14, 14-22, 22-06
to kiedy spisz? bo ja tu nie widzę przerwy.. jejciu-ale pracuś z Ciebie...czym się zajmujesz? Najlepiej mierzyć temperaturę tuż przed wstaniem z łóżka o tej samej porze.. polecam termometry elektroniczne, które pokazują 2 miejsca po przecinku.

dziewczyny, używała któraś z Was LH TEST firmy domowe laboratorium?Wg instrukcji 22 mam zrobić pierwszy pomiar hmmm jejku to dużo czasu jeszcze

hejka ja robilam akurat tej firmy pierwszy raz i co sie udalo ;-) na wykresie masz kiedy zaczelam robic i kiedy wyszedl mi plusik tzn 2 ciemne kreski ;-)
SkarbMamy - atan

big śliczny dominik ;-)

a ja smarkam kupilam lekarstwa za 60zl.. homopatyczne leki drogie...
a nic mi dzis nie smakowalo jedynie dostalam ochote na big maca i frytki wiec kupilam ;-)
jutro wieczorkiem usg jupi;-)

o juz nikogo nieama...;-(

Ostatnia edycja:
cześć dizewczyny

big: gratuluję ślicznego Dominika - fajowy maluszek :-)

Atan: a dzisiaj usg, no to pochwalisz się swoim maleństwem ?

Ami jakoś tak nie za dobrze, no i nic sie niechce- ale to żadna nowość :-(

miq ja bym sobie chyba dała spokój z mierzeniem temp. w takim przypadku, ja się aż tak na mierzeniu temp. nie znam, ale wiem, jak organizm zachowuje się po nie przespanej nocy.. i dopiero mierzeniu temp. w godzinach popoludniowych ( piszę o zmianie 22-6) jedynie jakby Cię to miało ratować to tempka mierzona o 5 rano i dalej idziesz spać albo wstajesz do pracy ( ta zmiana 6-14)
Znawcy metody termicznej też w takim przypadku doradziliby Ci wybór innej metody..

reklama
Do góry