reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
A ja nie chodzę w spodniach, nie nawadze portek. Jedynie po domu śmigam w leginsach, a tak to spódnice i sukienki.
nala: papap, miłej pracy .no ja sie w domu zastanowię ,i zaopytam męża co mu bardziej sie podoba :-)
zafasolkuje: a ja non stop w spodniach, w lecie w sukienach lubię chodzić ,ale w spódnicac hto jakoś nie przepadam.
A ja ktak chłodono to w jakich ty sukienach chodzisz? bo ja jakoś na taką pogodę to nic w sklepach nie widze tylko letnie sukienki
zafasolkuje: a ja non stop w spodniach, w lecie w sukienach lubię chodzić ,ale w spódnicac hto jakoś nie przepadam.
A ja ktak chłodono to w jakich ty sukienach chodzisz? bo ja jakoś na taką pogodę to nic w sklepach nie widze tylko letnie sukienki
zafasolkujęodzaraz
Zobacz załącznik 397439 a np w takiej :-)
zafasolkujęodzaraz
Lachonek to był 7 kg temu, zanim zaczął się o dzidzię starać i na hormonach nie przytył 5 kg.
Ale mam dzisiaj masakre w pracy, tyle stresu, że szok.
Ale mam dzisiaj masakre w pracy, tyle stresu, że szok.
fasolka: no ale to krótki rekaw
a ja jestem zmarzluch, i w tym problem że sukienki same z krótkim rekawem, to dla mnie letnia sukienka :-).
dlatego wole spodnie i ciepłą bluzkę + żakiet
kobiety która ma dobry oprzepis na racuchy bo chcę dzisiaj robić bo mnie naszło
dlatego wole spodnie i ciepłą bluzkę + żakiet
kobiety która ma dobry oprzepis na racuchy bo chcę dzisiaj robić bo mnie naszło
reklama
zafasolkujęodzaraz
Lamiav u mnie w pracy jest bardzo gorąco, teraz jak palą więc długi rękaw odpada. Mam dwie inne sukieneczki dzianinowe z długim rękawem i takim 3/4. A jak jest bardzo zimną to ja pod tą zakładam koszule lub jakąś bluzeczkę i śmigam do pracy :-)
Podziel się: