reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam z rana :-) niestety zostałam obudzona przez głodomora - kotke :angry: a myślałam, że chociaż dziś pośpię dłużej :-( niestety u mnie nici z testowania jak zwykle przyszła wczoraj @ :angry::angry::angry:

Witam o poranku.... Dziś poszłam siusiu, podtarłam się i zobaczyłam krew!!!!!!! I prysły moje marzenia..... :( Strasznie się czuję.... Teraz nie będę się starać muszę iść do ginekologa, żeby mi powiedział czemu mi się @ spóźniła i w ogóle się zbadać... :( Nie no smutno mi :(
tule was mocno i pewnie niedlugo do was dolacze, ale nie martwcie sie..nastepny cykl juz niedlugo, wiec pozostaja nam przyjemne staranka...
ja czekam na poniedzialku, jak @ nie przyjdzie to ide na betke, wtedy sie wzystko okaze...
tylko podpowiedzcie mi czy wyniki betki mozna odebrac tego samego dnia...bo jak okaze sie, ze nie jestem w ciazy to musze leki odstawic...wiec moze by ublagac pania laborantke:-)

zalezy od labolatorium ja mialam w ten sqam dzien o 11 robilam wyniki juz o 15 byly ;-)

a ja znalazlam frugo biale ;-) dzidzi tez smakuje bo mialam kopniaczki ze hej nawet moj zauwazyl na brzuszku ;-) leciutkie poruszenie ;-) ale mam banana ;-)

ublagam ta pania laborantke chociaz mialabym ja w nogi pocalowac, juz dluzej nie moge czekac...tylko jak bym byla w ciazy to chyba juz powinno wyjsc...w poniedzialek 30dc, 18dFL, jak myslicie?

Atan...a o jakim smaku ten frugo, skoro tak smakuje dzidzi?:-)

napewno powinno wyjsc ;-)

a frugo ma liczi winogrona ananas banana cytryne grejfrut kokos chyba nic nie ominelam ;-)

[video=youtube;NFo0edLcG8Q]http://www.youtube.com/watch?v=NFo0edLcG8Q[/video] kolo 1.07 widac kopniaka bardziej ;-)delikatne ale sa ;-)

Ostatnia edycja:

fifka i magenta wy to spac nie mozecie ??

zalezy od labolatorium ja mialam w ten sqam dzien o 11 robilam wyniki juz o 15 byly ;-)

a ja znalazlam frugo biale ;-) dzidzi tez smakuje bo mialam kopniaczki ze hej nawet moj zauwazyl na brzuszku ;-) leciutkie poruszenie ;-) ale mam banana ;-)

Haha a no nie mogę! Ale za to sporo porządków porobiłam! I właśnie szykuję miejsce na ciuszki dla maluszka!! :-D

A co do ruchów to ja dzięki tym widocznym koniaczkom Konrada zauważyłam dużą poprawę w zachowaniu w stosunku do ciąży mojego męża! O wiele chętniej się przytula do brzuszka... rozmawia do maluszka i z dumą nazywa się tatusiem! :-D

Oj... a ja mam ciężki dzień... Wysprzątałam pół domu, troszkę za ten bałagan pookurzałam się na męża... ale efekt końcowy bardzo mnie pozytywnie nastroił! Zauważyłam ze zaczynam mieć chyba syndrom gniazda! Ciągle sprzątam ustawiam... ulepszam... i mimo zmęczenia nie dam rady się powstrzymać!

Hej!
Sobota upływa mi pod znakiem wielkiego prania. Pogoda w miarę w miarę, chociaż zimno to na słonku wsio ładnie schnie. A ja robię sobie ciacho na jutro. Właśnie mam dwugodzinną przerwę, ciacho się chłodzi przed dalszą obróbką:-)
A ja cóż... czuje się dziwnie. Słabo mi strasznie, czasem chwilowo ciężko mi na nogach ustać. Przez chwile pobolewały mnie (chyba) mięśnie na udach.:szok: Poza tym to chyba jakoś okresowo się zaczęłam czuć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry