reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka no co, musiałam każdą obdzielić przytulasem czy czym tam tzreba było.
A mówiłam że kobitka niezła jest, 3 mężów mieć.

Kwiatuszku
może implantacja....Takie plamienia w trakcie ponoć są bardzo częste.

Pyscku a po coś konkretnego do gina idziesz czy zwykła kontrola?

Danao wróżce nie wierzysz? No coś Ty:P

zwykła kontrola, chociaż kazał mi przyjść po 3 miesięcznej "kuracji" lekowej aby sprawdził czy wszystko dobrze było i czy się źle czułam... mam nadzieje,że już wszystko będzie dobrze :-)

reklama
nikt u mnie nie mial takiego plamienia a raczej ktoras z moich sis moglaby miec bo w rodzinie to podobnie moze jutro walne testa teraz mialam troche wysiłku przy tym remoncie
fifciu a ty na poczatku tak mialas dzis mam 25dc oststni dzien lutki? chyba pojde do innego gina ale po @ jak juz co 2 diagnozy to nie jedna

Ja nie wiem kiedy dokładnie miałam... wiesz takie plamienie w środku jest mało zauważalne... a tym bardziej jak ja zazwyczaj noszę czarną bieliznę. później zauważyłam takie plamienia gdzieś w 7-8 tygodniu i już wtedy to kontrolowałam i dość często to się zdarzało. Właśnie dlatego brałam Dupka na podtrzymanie.

Wiecie co...? a ja jestem nienormalna :-D Konrad jeszcze nie jest na świecie, a ja już rozmyślam nd drugim dzieckiem!! :sorry2: Jakbym mogła to już bym zaczęła się starać!

fifka: raczej nienormalna nie jesteś bo jak tak to ja też, bo ostatnio zastanawiałm się czy jak sie dzidziuś urodzi to odczekać rok i starać się o 2 gie czy poczekać 2 lata, chociaż mój stwierdził ze już 2gego nie chce ale ja czuję cze będę chcaiłam jeszcze jedno

dziurka:mam nadzieję ze i dla mnie się znajdzie miejsce na bycie chrzestną twoich bliźniaków :-) i że inne ciotki si ę podzielą tą funkcją ;-)

danao: ja mocno za ciebie &&&&& trzymam i odganiam siłoą woli twój @, ślę pozytywne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~. Także ty kochana traktuj wszystko obojętnie a ja będę za ciebie przeżywać ;-)

włącze sobie filmik, oglądałyście Horible bosses (szefowie wrogowie)?bo chyba to zobacze
[h=1][/h]

Ostatnia edycja:
A mój chce! Rozmawialiśmy ze po prostu po porodzie olejemy sprawę zabezpieczeń (no chyba ze podczas karmienia zdecyduję się na te zastrzyki na wstrzymanie owulacji, żeby organizm zdążył dość do siebie po pierwszej ciąży) a później hulaj dusza!! teraz mi się wydaje ze nie będę w ogóle się staraniami przejmować! Życie mi pokazało ze czas na drugie przyjdzie wtedy jak będzie na to czas!

dziuraWskarpecie - staramy się już 6 miesiąc,wcześniej przez ok rok brałam tabletki antykoncepcyjne Yasmin.Miesiąc przerwy zrobiłam i zabraliśmy sie do roboty! Ale wciąż nic, każde spóźnienie okresu choćby o jeden dzień sprawia ze dostaje szału i za każdym razem wydaje mi się ze już nam się udało!Przyjmuje kwas foliowy! 2 tygodnie temu byłam u lekarza porobił mi badana typu cytologia usg dopochwowe śluzu m powiedział ze wszystko jest w porządku cykl zachowany zero nadżerki śluz ok. badania cytologiczne tez wyszły ok! Żadnych innych leków nie przyjmuje.

nalaa- tak właśnie zamierzam zrobić....bardziej czuje ze to jednak @ niż dzidziuś!;/:*(a jeśli jednak nie wyjdzie z testu nic;/zrobię badania hormonalne..ale jak sie one nazywają ? po prostu mam powiedzieć ze chciałabym zrobić badania hormonalne?czy maja one jakąś nazwę? bo kompletnie się w tym nie orientuje!:(

danao84- test zrobię na pewno , ja niestety tez juz wiem co to jest ciągle na cholerna 1 kreska! I dlatego mam do tego taki dystans, ale nie ma co sie oszukiwać!Także zrobię;(

fifka-w sumie może masz rację, a na pewno tak!:(

reklama
dziureczko kochana ja zawsze tesknie ;-) bo ja taka przylepa ;-)

witam nowa staraczke mishelka;-) trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki by jednak byly 2 kreski ;-)

a ja spałam jak zabita dopiero wstalam ;-) bo uznalam ze jutro do pracy po l4 to trzeba sie wyspac wczoraj zasypiałam smutna bo wiem co dziurka przezywasz z braku sexu ja mam chlopa na miejscu a sexu juz z 3 tyg napewbno nie bylo nawet sie kurde ogolilam i cio dupka...

znowu mi sie sniła moja coreczka mam nadzieje ze mam coreczke bo caly czas mi sie sni ale jej kupilam sukieneczke :-D we snie ;-) wygladala przecudnie ;-)
i snily mi sie frytki z keczupem i majonezem wiec ide umyc sie i zrobic frytki ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry