reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael a marudź ile wlezie a my(noo ja przynajmniej:p) chętnie marudzenia Twojego posłucham:)

Magda no...co ma znaczyć to bry i już Cie nie ma, nakopał Ci ktoś kiedyś za coś?:P

Mishelka pół roku to nie tragedia,byłaś u gina który powiedział,że jest ok więc nic tylko się starać ale nie tak wyliczając itd tylko na luzie. Choc powiem Ci,że warto kilka cykli siebie poobserwować, pomierzyć temperaturę, zakupić testy owulacyjne,żeby wiedzieć co się z Twoim organizmem dzieje.
Że kwas przyjmujesz to super, tak trzeba choć zastanawia mnie dlaczego lekarz nie zlecił badań podstawowych hormonów, może jest za wczesnie, nie wiem...mnie to chyba tak właśnie po pół roku zlecił komplet badań.
A Ty jeśli chcesz coś wiedzieć, o coś zapytać to pytaj śmiało, my się postaramy Ci pomóc..

lamia no oczywiście, tych cioć chrzestnych moje dzieci będą miały co najmniej każde po 3 lub 4:)

reklama

Milia czy ja dobrze widzę jutro betka?? To ja &&&&&mocno zaciskam:)
no tak, jutro betka...ale uprzedzam, ze to cale zamieszanie pewnie jest zwiazane z przyjmowaniem dupka, wiec nie licze na nic...ide tylko potwierdzic...i czekam na @

dziewczyny moze wy mi poradzicie w pt po bzykanku zaczelam palamic ale sobota rano ani caly dzien nic dzis tez nic dopiero jak wsadzr głeboko palucha zeby zbadac szyjke to jakis tak dlikatnie brazowy sluz i tyle co sie dzieje mysle zeby zasiegnac rady innego gin ,sis mowi ze moze to nadrzerka ale cytologia była ok doda ze jestem na lutce bo plamiłam w srodku cyklu mam ja od maja w maju czerwcu lipcu spokoj od palmien az do teraz ten jeden dzien sama nie wiem co mysle c badania prolaktyny w normiena dodatek boli mie z prawej strony taki dziwny bol jakby do nerek pleców
ja po bzykanku zawsze plamilam i potem okazalo sie, ze mam jakies torbiele...mialas robione usg pod tym katem?

mishelka...szybciutko na betke, abo tescik jutro z rana i bedzie wiadomo...a jak sie okaze, ze jednak wstretna @ przyjdzie to badania prolaktyny, progesteron, tarczyca, estradiol 20-21dc, LH, FSH mozna w 3dc...ale ja tylko doradzam, najlepiej zapytac gina. no i najwazniejsze prowadzisz jakis wykres temperatur?

Ael...tule mocno i 3maj sie tam cieplo, juz niedlugo, niedlugo...znow kracze KRA KRA KRA:-)

Danao...jutro test, czy jeszcze dzis? bo ja czekam z niecierpliwoscia i mocno zaciskam &&&&&&&:-)

Ael krzycz kobito ile wlezie, popłacz se jak chcesz. Ja Cię nie rozumiem i pewnie nie zrozumiem jescze przez jakiś czas i nawet Cię przytulać witrualnie nie będę bo pewnie kopa w tyłek też wirtualnego zarobię.
A ja tam myśli swe kieruję do Wiktorka i tłumaczę,że pora na niego,że pasowałoby tej matce trochę odpuścic. Nie słucha....po tatusiu.

Milia dobra dobra, pamiętasz jak było ze mną? ja tam śle dużo ~~~~~i mam mocno zaciśnięte&&&&

Atanku ja wiem wiem, przylepo nasza...

Fifka mnie starczy dzieci:P

danao: jak tam sytuacja nadal nie ma @ ?

mishelka: ja w cylku w którym zaciążyłam użyłam testu na owulację, i nie wiem czy mi pomógł czy przypadek, ale polecam tylko trzeba uważać żeby z tym testem nie zwariować :-)bo mnie trochę stresowało to testowanie

Ael: ty wariatko jutro już twój mały będzie na tym podłym świecie, ah ty pozwól mu jeszcze w błogim łonie matki posiedzieć :-).może masaż pleców by ci się przydał bo jak tak się ociężała czujesz

dziurka: a skoro tyle cioć to jak będziesz chciała pobyć z męże sam na sam to dajesz nam cynk i my wszystkie zabieramy dzieciaki :-)

a gdzie to neciuszka się podziewa?

Ostatnia edycja:
Dziuro ja płakać nie chce...ja się wściekam na maksa, więc pewnie próba przytulenia mnie przez Ciebie faktycznie skończyłaby się kopem w tyłek, bo na razie to mam ochotę wszystkich rozszarpać, co mi przypomina bym teraz poszła poddusić Pabla.

Lamia, jak wody mi nie odejdą albo cóś i nie trafię dziś na IP, to jutro mnie przyjmą a cc najwcześniej będę miała we wtorek dopiero.

reklama
oj, dziurko, dziurko...wszystko okaze sie jutro...jakby co to mam plan jak dzialac dalej...musze zrobic hsg, jeszcze raz badania prolaktyny itd...najwazniejsze, ze wiem, co mam dalej robic i jestem pod opieka dobrego lekarza...:-) a poza tym boli mnie brzuch i kregoslup, dokladnie jak na @...wiec, zebym i dzis nie dostala:-)

danao...to jakby co to krzycz glosno z rana, zebysmy wszystkie uslyszaly szczesliwa nowine!!:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry