reklama

Starania po raz pierwszy :)

brałam dzisiaj kwas omega3 i znowu mi sie odbija ryba o feeee, ale lekarz mówił zebym brała te kwasy to jem.

danao: ooo moze jednak trzymanie kciukasów zadziała;-)ale spokojnie, na luzie , a boli cie brzuch jak na @?

reklama
Przyszłam wam pomarudzić, ale wy ponoć lubicie jak marudzę...

Czuje się tak przeokropnie ociężale jak nigdy, nie wiem o co chodzi. Ciężko mi się wstaje, ciężko mi się chodzi, ciężko mi nawet kanapkę sklecić czy nawet włożyć do kosmetyczki małego smoczki i zapiąć tą kosmetyczkę. I na dodatek tak mi się okropnie chce spać i gdyby nie zapowiedzeni znajomi walnęłabym się spać na cały dzień.
Nawet oczy mi się męczą i pieką od czasu do czasu. A ja nic tylko chodzę i marudzę na Pabla.
A Paweł chodzi i szczebiocze bo mu się znowu synek śnił, znowu z zielonymi oczami...ehh....mam ochotę go udusić, ale uprzykrzam mu ostatnie dni życia w samotności, żeby wiedział jak mnie jest ciężko...

Idę posapać mu nad uchem.

Ael ciesz się, że facet chce sexu, zaciągaj go do łóżka i jak najwięcej ejakulacji, a do tego solidny masaż piersi i kochana skurcze pojawią się od razu. Lepiej trafić na cc już z zaawansowanymi skurczami, wtedy szybciej się do siebie dochodzi, więc kochana wdrażaj w życie zalecenia naszych babć i personelu medycznego (he he jednak szkoła rodzenia na coś się przydaje), a i jeszcze ciepły prysznic i masaż brzuszka. Prowokuj kochana małego...

A ja dziś poszłam na spacerek do Biedronki, jest w promocji Levela 1,8kg i płyn do płukania za 17 zł i piorę teraz ubranczeka mojej królewny, eh nawet mi się już zaczyna chcieć żeby była z nami (wcześniej byłam przerażona :szok:)
aha i zorbiłam zapiekankę wg przepisu jednej z Was (mięsko i ziemniaczki), pyyyycha

ah no co pomylilam sie ktora sie najadla ;-)

donia teskniłam ;-) kiedy zdjecie brzucha ;-) ale fajnie moze tez kupie na zapas proszek jutro po pracy ;-) w biedronce ;-) a ja sie doczekac niemoge usg no licze sie teraz z nadzieja ze teraz sie dzidzia pokaze bo jak nie to ja bede jeczec ze mam wstydnisia...

Ael a marudź ile wlezie a my(noo ja przynajmniej:p) chętnie marudzenia Twojego posłucham:)

Magda no...co ma znaczyć to bry i już Cie nie ma, nakopał Ci ktoś kiedyś za coś?:P

Mishelka pół roku to nie tragedia,byłaś u gina który powiedział,że jest ok więc nic tylko się starać ale nie tak wyliczając itd tylko na luzie. Choc powiem Ci,że warto kilka cykli siebie poobserwować, pomierzyć temperaturę, zakupić testy owulacyjne,żeby wiedzieć co się z Twoim organizmem dzieje.
Że kwas przyjmujesz to super, tak trzeba choć zastanawia mnie dlaczego lekarz nie zlecił badań podstawowych hormonów, może jest za wczesnie, nie wiem...mnie to chyba tak właśnie po pół roku zlecił komplet badań.
A Ty jeśli chcesz coś wiedzieć, o coś zapytać to pytaj śmiało, my się postaramy Ci pomóc..

lamia no oczywiście, tych cioć chrzestnych moje dzieci będą miały co najmniej każde po 3 lub 4:)

Tak Ael mi nakopała :-( jestem zazdrosna.. wywróżyłam jej fasolkę, jako jedyna ma do mnie gg.. kupiłam dla Wiktorka jako dla jedynego dziecka forumowego kilka drobiazgów..a ona tu już obsadziła rolę matki chrzestnej i w ogóle cioć internetowych.. a mnie ominęła.. więc ja tu zarzuciłam foszeńkiem.. muszę sobie jakiegoś chrześniaka/chrześnicę internetową znaleźć.. bo się czuję taka niepotrzebna..

Danao może to obrzydliwe.. ale włóż palucha spr czy masz zabarwiony śluz na różowo/czerowno.. jak nie to się nie stresuj :-) bo @ nie przyjdzie tak szybko..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry