reklama

Starania po raz pierwszy :)

Madziu ja coś napisałam Ci torbo na gg!!! No to teraz się nie fo****! Dobrze wiesz, że na Ciebie czekam, bo przyjechać miałaś. Prosiłam Cię o nr gg co byś pierwsza się dowiedziała i dziewczynom nowinę przekazała. Ale nie chcesz mi dać telefonu :-P
Po drugie PRIMO! Ja już kiedyś kiedyś KIEDYŚ sklerotyczko Ci napisałam, że jesteś internetową ciotką chrzestną młodego! A widzisz nie pamiętałam o tym!!! A pisałam :-P

reklama
Fifka- właśnie zastanawiałam się nad testami owulacyjnymi!Miałam je kupić już kilka miesiecy temu ale jakos myślała ze wszytko się inaczej potoczy! Ale bardzo możliwe ze z nich skorzystam!długo starałaś się o dzidziusia?

Starałam się prawie rok o dzidzie którą teraz mam w brzuszku! :tak:

Ael krzycz kobito ile wlezie, popłacz se jak chcesz. Ja Cię nie rozumiem i pewnie nie zrozumiem jescze przez jakiś czas i nawet Cię przytulać witrualnie nie będę bo pewnie kopa w tyłek też wirtualnego zarobię.
A ja tam myśli swe kieruję do Wiktorka i tłumaczę,że pora na niego,że pasowałoby tej matce trochę odpuścic. Nie słucha....po tatusiu.

Milia dobra dobra, pamiętasz jak było ze mną? ja tam śle dużo ~~~~~i mam mocno zaciśnięte&&&&

Atanku ja wiem wiem, przylepo nasza...

Fifka mnie starczy dzieci:P

Haha no ty od razu hurtem!! Nie dość ze dwoje niemowląt to i przy okazji podrośnięty chłopak! :-D

Atan to Lamia się przejadła:-)

@ nie ma

Danao spokojnie :-D Nie nakręcaj sie tak! Jak jutro @ nie przyjdzie to rób testa!! Trzymam kciuki za ciebie moja droga!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Aelku wy czochraj małego ode mnie :tak: jutro już do szpitala idziesz. Zobaczysz ze szybko pójdzie :-D

wiecie co cały dzień praktycznie przeleżałam a jestem zmęczona że szok, i w ogóle z tego nieróbstwa mam dzikie mysli o moim S. więc może dzisiaj w nocy coś będzie:-) o ile nie jest zbyt zmęczony po 2 dniach pracy od 7-19 no i jutro ma jeszcze tez tak samo do pracy.

jestem jeszcze przejedzona, a mam nadal chęc na cos

Atanku: ja nie jestem zajęta ciocią bo mam tylko chrześniaki u dziurki , chętnie dla twojej dziewczynki (bo tak czuje ze u ciebie będzie)zostanę ciocią, jak mnioe przyjmiesz ;-)

Atan Ty masz magentę :-) jako ciotkę :-)

to ja się wepcham na doniową internetową ciocię ooo :-) Donia zechcesz mnie, czy się boisz,że mała się we mnie wda :-p

Ael, nr gg masz do mnie Reklamówko ! Już oficjalnie poobsadzałaś rolę to się cmoknij ! paczkę dla Wiktora wyślę kurierem oo !

a no faktycznie magenta a ja moge miec tylko jedna ciocie ?? czy wiecej tez ?? ;-) bo myslalam ze ael zechce ;-) a lamiav tez przyjme ;-) chyba ze ja zachłanna matka ;-)

zrobiłam se kisiel bo cos zamna chodzi ale niewiem co ale kurde ide wymienic lyzeczke zajezdza metalem strasznie az mi kisiel nie smakuje... :szok:

atan: nie jestem zachłanna :-) ale mas zo mnie pamiętać ;-)

danao: a jak obie się uda to ja się wpraszam na pierwszą ciotkę :-) no na żywo nie mam żadnego chrześniaka to wirtualnie będę miała, al;e nie myślcie sobie że na zywo kiedyś nie będę moich dzieci chrzestnych chciała zobaczyć :-D

reklama
ja tam kazzda przyjme ale zeby nie było ze potem moja amelka ma 20 ciotek ;-) a niew2iem czy czasem mijenka i pyscek nie chcialy by byc tez ciociami ojojoj duzo was bedzie ;-) wesolo zapraszam do Poznania ;-) w marcu ;-) bo obstawiam ze dzidzia nie bedzie sie spieszyc na swiat ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry