reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
magdalena: jak ja juz nie mogę się doczekać ruchów dziecka, przglądam się na fotkę z usg i dopatrzyłam się że dzidzius ma otwarta busie i wystawiony języczek, trochę przypomina mi małego szczeniaczka :-)

ej wiecie co chyba włoski na nogach mi wolniej rosną ciekawe czy to przez ciąze

HEJ KOBIAŁKI
Ale sie dzisiaj najedliśmy:) Zrobiłam spagetti...nafutrowałam się tak że ledwo siedzę przy kompie:-D
AEL kiedy Ty się wreszcie wypakujesz! :cool2:
Witam nową staraczkę...a może już zafasolkowaną? U mnie śluz zwiastował maluszka . Zrób test jutro rano i nie załamuj się jak będzie jedna kreseczka. Na spokojnie monitoruj cykl i partnera wyślij na badanie nasienia. Będzie dobrze:)

dzieczyny stwierdzam że jednak się cieszę że nia mam l4 , chociaż planowałam że ubłagam gina żeby mi dał, bo nie chce mi sie pracowac, ale po dzisiejszym leniwym dniu i spędzeniu go pod kołderką wolę jednak pracować - póki mogę i nic mi nie dolega, w pracy jakos leci - raz na tydzien takie lenistwo mi starczy :-)

Lamia porządnie przeziębiona jestem, bo jak mnie gin osłuchał w czwartek to zadowolony nie był. Grzecznie się kuruję.

Zjadłam pół tortilli i więcej nie dałam rady, a zaraz idę się kąpać i tyle oooo

reklama
życze wam dobrej nocki, dla staraczek nie owocnej a warzywnej i przyjemnej nocki, a ja muszę obsłużyć męża bo głodny z pracy wrócił, i nastroić go na przyjemny wieczór - jeśli wiecie co mam na mysli :-)papapa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry