reklama

Starania po raz pierwszy :)

oj atan: ja w marcu to będę chodząca słonica :) ale za to wakację całe spędzę w domu na macierzyńskim to będę jeździć, a wogole to mam nadzieję że na wakacjach uda nam się spotkać wszystkim w jakims jednym miejscu :-)

danao: a jak musi być tylko boy jak najszybciej fasolka zaczęła dojrzewać :tak:

reklama
Dzień doberek!! Na szczęście koniec weekendu... niestety ja swój spędziłam w szkole więc był do doopy. Wczoraj jedynym pocieszeniem były urodziny mojej mamy więc się najadłam jak świnka dosłownie :-)
Jak tam Ael...?? Widziałam, że dzisiaj dużo marudziła :-) moja mama w dzień urodzenia mnie też cały dzień spała... :-) więc może akurat

Żem jest :P

Lamia no miło żeś tęskniła :)

Wróciłam od mamusi, fajnie było i się skończyło zobaczymy się za jakiś miesiąc około. Chłop robi mi tortille :D ale tak się zastanawiam czy jakim pawikiem się ta trotilla nie skończy ;) bo jakoś tak nie wiem dokucza mi żołądek bardziej od tego kaszlu i gardła

atan: ja mam mniej wicej termin na 23 kwiecień :-) jestem bardzo zadowolona bo akurat zaraz maj i wózeczek, spacerki i całe wakacje wolne od pracy jupi :-D

magdalena: a ty jak się czujesz juz dobrze choroba cię opuściła ??

Ja wczoraj mamę wypytałam dokładnie o poród i wody odeszły jej o godz. 11 a ja urodziłam się o 17tej, ale mowi ze porod nie był cięzki za to na 2gi dzień strasznie cierpiała miała ogromne bóle wewnątrz.

własnie mam zamiar zjeść granata i pomarańczę tylko truskawek mi brak

1318681008_by_Jannnu22.jpg

Specjalnie dla Was :-D

reklama
neciuszka: no witaj kobietko, fajnie że jestes :-) cos może jaka grypa cię bierze co ?

magdalenka: no to fajnie ze juz zdrowiejesz,a jak na uczelni fajne zajęcia miaałaś ?

pyscek: jakie ładne bobo, az się chce takiego maluszka na ręce zabrać i tulić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry