reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magd.a no pewnie, że możesz byc wirtualną ciocią, będę zaszczycona, Amelcia pewnie też
ale nie przeszkadza i, że my na emigacji będziemy? :no:
No jasne,że nie ;-) będę do tej Belgii mieć miłe wrażenie :-p
ooo no ja przepraszam bardzo bo ja i parę innych dziewczyn nie mamy sposobności dotrzeć do Ael ale o niej pamiętamy czego dowód jest a jaki to...oooo...takiego wała tera:P słodka tajemnica....:-p

Nie macie sposobności pfff.. jako pierwsze miałyście nr telefonu, pfff :-D a mnie olała prostym sikiem, a to ja jej wywróżyłam Wiktorka, ale spoko odegram się jak będziemy się starać, teraz wytrwac do grudnia, bo nam ta czarownica wywróżyła brzdąca :-p chyba,że to na mojego futrzastego synka było :-p

reklama
Cześć dziewczyny :)
Właśnie wróciłam z weekendowego wyjazdu z mazur :) było naprawdę relaksująco.. i maaaasę świeżego powietrza..
a tak w ogóle to odebrałam mailowo wyniki beta.. w ciągu 3 dób z 145 do 574 podskoczyła :) to chyba spoko?

z tym z którym jestem :-)
ogolnie jest suuuper :-) gdyby się ze mną kochać tylko chciał :-p już nie wiem jak go namówić, jak nałożyłam stringi na dupę to kazał mi się w piżamkę ubrać bo zmarznę :-D, jak posmarowałam się czekoladowo-pistacjowym kremem to powiedział,żebym szła się kąpac bo się chyba czekoladą ubrudziłam :-D, dobieram się do niego, to mi mówi " Nie dziś skarbie, bo zmęczony jestem" podejrzewam go,że ma kochankę :-p

a dobre te frytki są ? Jakie oni mają wogóle narodowe danie ?:D ja znam tylko belgijskie czekoladki mniammm :-p

Przyplątała mi się tylko jakaś infekcja.. (pewnie grzybiczne coś)..bo swędzi i szczypie trochę .. ;/ wiecie może co jest bezpieczne w ciąży? w I Trymestrze? Będe bardzo wdzięczna za pomoc :cool:
Czytałam,że najlepiej nic nie brać..ale sama nie wiem..

Martoszka a kiedy planujesz iść na pierwszą wizytę do ginekologa?? Bo to swędzenia też musisz z nim skonsultować... nie wiadomo co to jest, może nic groźnego a może być coś od czego nie daj Boże stracisz maleństwo....

reklama
musisz isc do ginka by ocenil czy to grzybek czy co i dał ci globulki lub masc odpowiednia !!!

a moj mi niespodzianke zrobił kupił w kfc grandera s i frytki ;-) a sam kubelek zajada ale sie objadlam ze teraz zdycham i stekam ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry