reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
I jak samopoczucie???????? Bo ja to chyba bym sra....ła już w galoty :-)

A spokojnie wszystko. W ogóle się nie stresuje, nie denerwuje niczym. Raczej denerwuje się tym, że jak Pablo opłaci rachunki znowu zostanie mało pieniędzy ehh.
A tak jestem przyszykowana, walizka czeka, ubranka małego na wyjście gotowe. Zastanawiam się tylko czy przyjmą mnie jutro czy odeślą z kwitkiem i każą czekać czego bym w sumie nie chciała.

wizytę mam 25 tego.. ;/ mam Clotrimazolin w kremie..ale boję się użyć ;/ .. ulotkę wyrzuciłam i teraz nic nie wiem ;/. A to grzbiczna onfekcja na bank..bo miałam takich 150 już ;p

Ja cały czas z grzybicą walczę teraz w ciąży... tragedia!!! Ale nic na własną ręke nie robiłam mimo ze byłam zaopatrzona w leki w domu i jak się później okazało mogłam stosować zupełnie inne leki niż miałam... tak więc dzwoń do gina i lepiej nie ryzykować...

A o której ruszę tyłek :-P
Nie no, żartuje, nie ma jakoś sztywnych ram czasowych, ale zapowiedziałam Pablosowi, że chcę być tam o 8 już.

Ael no to trzymam kciuki!! Napisz proszę jak już będziesz wiedziała kiedy cesarka to będę mocno za ciebie kciuki trzymać!!

A ja właśnie z kina wróciłam, byłam na "trzej muszkieterowie 3D". Film super!! Maluszek po raz pierwszy był z mamą w kinie i dokazywał ile tylko miał sił :-D Poza tym miałam pracowity dzień... wysprzątałam szuflady i zrobiłam miejsce na ciuszki dla małego! Ręce załamałam bo mam może z 20 par bodów i tyle samo śpioszków... nie wspominając o całej masie kaftaników, spodenek, pajaców itp.... a jeszcze dwie paczki po weekendzie przyjdą... kurcze chyba przesadziłam w tymi zakupami :sorry2:

Aelku to ja również trzymam mocno kciuki!!! Wiem, że masz dużo kobitek do poinformowania w razie czego więc ja będę cierpliwie czekać na informację od kogoś innego kto będzie tak miły żeby ją przekazać!! Chyba, że będziesz chciała to pisz!!!! O każdej porze dnia i nocy :-p mam nadzieję, że jutro Cię przyjmą a we wtorek Wiktorek będzie już na świecie... ja się urodziłam we wtorek i fajno dziołcha jestem :-D (ah ta skromność :-p)

Fifka ja mam podobnie!!!! Pełną torbę podróżną ubranek w rozmiarze 52-62 :-D wątpię, że chociaż połowę zdążę założyć :-p

Teraz uciekam już spać bo padam!!!!!! Dobranoc kochaniutkie

Ja się pocieszam ze część ubranek jest nieco większa, tak na 3-6 miesiąca wiec może nie będzie źle... Najwięcej mam takich małych bodów :szok: No i kaftaników, ale to jest "bielizna" wiec myślę ze większe ilości będą potrzebne.

Boze jak tak dalej pójdzie to gdzie ja to pomieszczę? Muszę kupić chyba specjalnie komodę....

Heh dobra ja też uciekam! Dobranoc dziewuszki :*

reklama
Ael...ja 3mam kciuki, nie boisz sie, wiec spoko luzik:-) oby Wiktorek szybko przyszedl na swiat!!!:-)
Fifka, ma_gdalena...ciuszki zawsze mozecie odsprzedac przyszlym mamusiom:-):-)
Magd.a...a o ktorym ty "mezu" mowisz? :-D:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry