Aelreda
Fanka BB :)
Ael a o której masz się jutro zjawić w szpitalu????
A o której ruszę tyłek
Nie no, żartuje, nie ma jakoś sztywnych ram czasowych, ale zapowiedziałam Pablosowi, że chcę być tam o 8 już.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ael a o której masz się jutro zjawić w szpitalu????
I jak samopoczucie???????? Bo ja to chyba bym sra....ła już w galoty :-)
wizytę mam 25 tego.. ;/ mam Clotrimazolin w kremie..ale boję się użyć ;/ .. ulotkę wyrzuciłam i teraz nic nie wiem ;/. A to grzbiczna onfekcja na bank..bo miałam takich 150 już ;p
A o której ruszę tyłek
Nie no, żartuje, nie ma jakoś sztywnych ram czasowych, ale zapowiedziałam Pablosowi, że chcę być tam o 8 już.
Poza tym miałam pracowity dzień... wysprzątałam szuflady i zrobiłam miejsce na ciuszki dla małego! Ręce załamałam bo mam może z 20 par bodów i tyle samo śpioszków... nie wspominając o całej masie kaftaników, spodenek, pajaców itp.... a jeszcze dwie paczki po weekendzie przyjdą... kurcze chyba przesadziłam w tymi zakupami 
mam nadzieję, że jutro Cię przyjmą a we wtorek Wiktorek będzie już na świecie... ja się urodziłam we wtorek i fajno dziołcha jestem
(ah ta skromność
)
wątpię, że chociaż połowę zdążę założyć 
No i kaftaników, ale to jest "bielizna" wiec myślę ze większe ilości będą potrzebne.