reklama

Starania po raz pierwszy :)

hejka, jak tam Ael juz gna do szpitala ? no już sama dostaję rewolucji żołądkowych przez nią, mogła by już urodzić bo nie moge się odczekać .

martocha: a gdzie byliście dokładnie na mazurach, bo my się co roku tam na urlop wybieramy ale zawsze i tak jedziemy gdzie indziej, :-) chętnie bym pojechał bo słysząłm że jest tam pięknie, a mi się marzy mały jacht :-)i pływanie po mazurskich jeziorach ;-)

reklama
Witajcie kochane
ale szybko zleciał ten weekend i znowu w pracy, tym razem I zmiana i mogę wieczorkiem męża pomęczyć, zbliża się owulacja więc to dobry czas. Cały weekend spędziłam z maluszkiem, kochane dzieciątko:tak:
Z małym zostały same baby a chłopy się spakowały i wyjechali na męski weekend.
Ael trzymamy kciuki

Hej kobietki witam sie z ranca:) dzis mam wolne a jutro do polski jupi:) i wizyta u ginki:) badania ble ble :) ale moze juz sie dowiem co tam sie u mnie w brzuszku kreci :P ostatnio nie wiem czy to powoli juz ruchy jakies czulam czy co?? ale czulam jak by dzidzia sie poruszyla i tak chyba z 3 razy wieczorem przed snem jak lezalam w lozku czulam laskotki i jak by babelki nie wiem jak to okreslic ale cos slicznego :P

AeIreda- zycze ci kochana szybkiego rozladunku :tak:;-) i szybkiego powrotu do zdrowia:-) i oby wiktorek sie nie ociagal ale u mamusi mu pewnie w brzuszku dobrze :-D

Atanku- jak doelce do polski sie odezwe gdzies kolo 15 juz bede na lawicy :) cebulke juz kupilam i czekoladke tez:) :-)

a w sobote wieczorem mialam straszny bol brzuszka nie moglam sie wyprostwoac ani zgiac nie moglam znalesc sobie miejsca z bolu masakra to byla dobrze ze juz nie bawem wizyta u lekarza bo sie wystraszylam strasznie dzis mi sie snilo ze mialam plamienia i krwawilam:/ i na koncu poronilam az sie przebudzilam w nocy i szybko do kibelka bieglam ze strachu ale wszystko dobrze co za glupoty mi sie przysnily :-(

coś mi to nasze forum kiepsko chodzi, ale w domu miałm to samo i teraz w pracy też, więc to wina stronki.

dziurka: no ty potrzebujesz podwójnej ilości ubranek, kochana napewno większość z nas coś ci podeśle :-), ciekawi mnie tylko czy będzie parka czy jedna płeć ;-).

JA chyba też mam jakieś zapalenie, bo coś mnie podpiekuje i swędzi ale wizytę mam dopiero na 26go więc musze jakoś wytrzymać,. a ciekawę czy mozna sobie robić nasiadówki z ziół?

magenta: coś musiałaś sobie namysleć i tak ci się wyśniło, nie przejmuj sie to tylko sen,
a co do wizyty u gina to jeszcze sie nie dowiesz co tam w brzuszku mieszka, ja sama mam nadzieję ze jakimś cudem może poznam płeć na usg3d bo chyba bardziej dokładne, a będę już na koniec 14 tygodnia to moze już cos bedzie widać

Ostatnia edycja:
Wyobraźcie sobie< że ja panicznie boje się niemowlaków mimo, że bardzo chcę mieć swoje, a tu nawet się nie oglądnęłam a miałam maluszka na rekach, karmiłam go już i przewijałam i razem z jego mamusia kąpałyśmy go, cóż to był za stress. ale obserwuje i się uczę , na pewno ta wiedza się w przyszłości przyda:tak:

a co tam u naszych mamuciek Fifki Iwaska i cale reszty??

ktoras dzisiaj testuje?? trzymam kciuki za nasze pozostale staraczki pyscek slogam i calej reszcie sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~` na szczescie:):tak:

Mag jaka szkoda, że ja bliżej Poznania nie mieszkam:(

Lamia moja cała rodzina od strony mamy dzwoni, pyta, zapewnia o pomocy co mnie bardzo cieszy. Jestem jedyna, która chce i bedzie miec dzieci bo reszta kuzynostwa to albo za mloda albo nie chcą.
Oj powiem ci,że czuje noskiem dziewczynkę, choć jedną...

Miq i po to jest instynkt macierzyński. Człowiek sie boi a potem bierze w ramiona takie maleństwo to sie o wszystkim zapomina. Ja sie znów boje,że zaczną mi oboje płakać i nie bede wiedziała co robić,siądę na środku i zaczne płakac.

Na pewno Milia na betce dziś

reklama
Hej!
U mnie bez zmian.
Sprawdzałam sobie znów dzisiaj śluz. Ja się na tym kompletnie nie znam, ale może któraś z Was potrafi go odróżniać? Jest płynny, bielutki, miejscami lekko "smarkowaty". Zero jakichkolwiek przebarwień.
Sorki za obrzydliwy temat z samego rana:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry