reklama

Starania po raz pierwszy :)

betka nie zrobiona, bo musialabym czekac do srody, na wynik a to za dlugo, bo musze przeciez leki odstawic. jak wrocilam ze szpitala to zrobilam test sikawkowy wyszedl niewiadomy...jeszcze mam mozliwosc okolo 16 isc na betke prywatnie, ale to pewnie tez trzeba czekac...a tutaj dam wam moj wykres do wgladu, bo jest on caly czas wskazujacy NA... wykres.jpg

reklama
eh dziwne, w kielcach się czeka ok 3 godzin na betkę. To zadzwoń sobie tam gdzie prywatnie i zapytaj kochana ile się czeka. a co znaczy test niewiadomy?

Moje dobre samopoczucie odpływa właśnie w siną dal :( i jak ostatnio 100/60 to teraz nagle mam 135/71 i puls 92

danao: a może dzisiaj zrób test co ? może już cośwyjdzie

neciuszka: szkoda że ja przy sobie nnie mam ciśnieniomierza bo cos mi słabo chyba spadek duży, mało nie zemdlałam, już mi sie to parę razy zdarzyło

dziurka; fajna by była parka, ale co będzie to będzie tez dobrze :-) moja mam właśnie zawsze opowiada, że jak skończyła karmić jedną i ta usnęła to druga się odzywała i pałakała, budziął pierwszą i tak na okrągło . A jak zaczęły chodzić to jedna biegła w prawo 2ga w lewo i nie wiadomo za którą gonić. I tak były razem nierozłączne aż do 24 roku zycia :-)

Jak dzisiaj to dopiero na wieczór, po szkole.
Lamiav mój brat ma dwoje dzieci, jedno skończyło 4 lata w zeszłym trygodniu, drugie będzie miało 3 w lutym. To jest to samo, a bliźniętami nie są. Nawet ja, co tam, nawet mój mąż dał sobie z tym radę. Kochana nie będzie źle, nie strasz nam Dziurki:-)

oj to nie miało zabrzmieć jak straszenie, :-) chciałm pocieszyć ale mi coś nie wyszło, chyba wątku nie rozwinęłam, ale to przez moje kiepskie samopoczucie, :-( bo słabo mi jakoś

Mila wstaw fotkę testu :-)

danao, jeżeli nie masz podbarwionego śluzu, to się nie spodziewaj @ ja w dniu spodziewanej @ jak dotknęłam szyjki to aż zawyłam, ale śluz już miałam podbarwiony i dostałam wieczorem @..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry