reklama

Starania po raz pierwszy :)

eh dziwne, w kielcach się czeka ok 3 godzin na betkę. To zadzwoń sobie tam gdzie prywatnie i zapytaj kochana ile się czeka. a co znaczy test niewiadomy?
no wlasnie a u nas w dziurze az 3 dni...jeszcze pojde prywatnie, ale to dopiero od 16, bo bete moge wykonywac nie na czczo?

Mila wstaw fotkę testu :-)
kochanie, test zrobilam, nie wyszlo nic, po jakis 7-8 min spojrzalam i wyszedl bledzioch, probowalam zrobic zdjecie, ale niestety mam slaby aparat i nie widac tego na zdjeciu. dlatego teraz wsiadlam i pojechalam do gina z tym testem, ale ta kreska zniknela. tzn troszke ja bylo widac, ale bledsza sie zrobila. ginka powiedziala, ze raczej jestem, ale chyba pojde dzis na ta betke, bo nie wiem sama co mam myslec. poza tym teraz ta kreska zniknela jeszcze bardziej. czy komus sie takie cos wydarzylo?

reklama
mila kochanie wynik można odczytywać do jakiś 15 min po zrobieniu, więc może to wczesna ciąża. Mnie się blada kreska pojawiła po 4 minutach, na drugi dzień w tym samym czasie ale wyraźniejsza. Zrób sobie betkę kochana a nie musisz być na czczo :) a w niektórych miejscach tyle się czeka bo wiem że we włoszczowie skąd pochodzę tyle czekają właśnie

Hello :-)
Przyszłam się przywitać :-)
U mnie lepiej, ale bez rewelacji. Do końca października mam zwolnienie, ale jak mi przejdzie to w następny wtorek już śmigam do tyry. Kurcze już 11 tydzień skończony jak to szybko leci.\
Gratuluję zafasolkowanym jeśli takie są, ~~~~~ i &&&&&& dla oczekujących :-)

betka nie zrobiona, bo musialabym czekac do srody, na wynik a to za dlugo, bo musze przeciez leki odstawic. jak wrocilam ze szpitala to zrobilam test sikawkowy wyszedl niewiadomy...jeszcze mam mozliwosc okolo 16 isc na betke prywatnie, ale to pewnie tez trzeba czekac...a tutaj dam wam moj wykres do wgladu, bo jest on caly czas wskazujacy NA...Zobacz załącznik 399331
Kochana leć dziś na tą betkę prywatnie bo to będzie najpewniejsze a tak to popadniesz w końcu w jakąś paranoję :-p co to za pechowe testy Ci się trafiły :-p ale może faktycznie jeszcze bardzo młodziutka ciąża i to dlatego... ja w każdym bądź razie trzymam mocno kciuki!!!!!

Na pewno hihi?

Ja jeszcze w domku jestem :-), trochę mnie zamula więc muszę czekać aż mi przejdzie.

Hahaha, ja też już myślami od rana przy Ael w szpitalu a ona jeszcze tyłek w domu płaszczy :-p mam nadzieję, że o tej godzinie to już na pewno wyruszyła w stronę szpitala...

Hej:)

Ael trzymaj nam się tam dzielnie:****

Fifcia ha no wiesz, ja to wszystko hurtem od ciebie potem odkupię:)

Miq łooo zazdroszcę tej opieki nad maluchem:)

Haha spokojnie, na pewno dostaniesz ode mnie paczuszkę ubranek! :-D

Hej!
U mnie bez zmian.
Sprawdzałam sobie znów dzisiaj śluz. Ja się na tym kompletnie nie znam, ale może któraś z Was potrafi go odróżniać? Jest płynny, bielutki, miejscami lekko "smarkowaty". Zero jakichkolwiek przebarwień.
Sorki za obrzydliwy temat z samego rana:-)

Białawy śluz dobrze wróży! Leć dzisiaj po test i jutro z porannego moczu rób sikańca!!

Milia leż koniecznie na bete!! Test jak wysycha to kreska zawsze robi się nieco słabsza.

Ael powodzenia!!

A do mnie nareszczie przyszły ciuszki ciążowe!! HURA!!!

Milia, idź koniecznie na betkę :)

Ja też myślałam, że Ael przyszła powiedzieć, że no wiecie, urodziłam w nocy :P

A my dziś zaczynamy armagedon, czyli kładzenie paneli. To znaczy ja na razie zaczynam opróżniać szafę, żeby ją przesunąć (nie ja będę przesuwać). A że nosić mi za dużo nie wolno to po jednej rzeczy :P Ale mi zejdzie :P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry