reklama

Starania po raz pierwszy :)

sil: ja planuje w grudniu iść na zwolnienie będą może mrozy i nie będzie mi sie chciłało wstawąć, mam nadzieję że gin mi da l4

fifka: e to zaszalałaś kobieto, :tak:,bardzo fajne ubranaka, a jakie rozmiary brałaś większe czy takie jak na teraz?
na koszulką do karmienia też taką sie zastanawiałam bo mi sie bardziej podoba niz ta na guziki i nic nie trzeba odpinać, wiciągasz i chowasz cysia i z głowy :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka, bardzo fajne te sweterki :)

Moje plany zwolnieniowe też miały być inne, ale cóż, Dzidzia zdecydowała za mnie... Ale nie żałuję. W planach mam powrót na początku 2013 roku, ale to zależy, czy mama da jeszcze radę zostać z Maleństwem. to znaczy Maleństwo będzie miało ponad rok, ale to wtedy najgorszy okres. A co wyjdzie z planów, się okaże

Lamia to są takie dość uniwersalne rozmiary bo miedzy S/M/L. Są bardzo rozciągliwe więc myśle ze nie będzie problemu z niemieszczeniem się pod koniec.

Co do pidżamy to sa naprawdę super i szczerze je polecam! Nie dość ze są wygodne w użyciu (tak jak mówisz te guziki to masakra) miła w dotyku bawełna a i przy okazji są śliczne! Po ciąży i karmieniu można nawet bez problemowo ich używać, bo nie ma szans by pierś wyszła sama przez tą dziurę. Jest naprawdę pomysłowo uszyta

Sil ja też z maluszkiem planuje zostać minimum do roku czasu, a niemal od początku ciąży też jestem na zwolnieniu. Też nie żałuje choć przyznam ze w domu czasem człowiek jobla dostaje...

jak polecasz te koszule nocne, to też sobie ze 2 zamówie,żeby było na zmianę.Ja na teraz chcę sobie kupić jakąś sukienkę i może kurtke na zimę. A tak to już w nic nie inwestuję. Dopiero koło Bożego narodzenia coś kupię jak już bardziej zgrubnę.

Nie mam i nie czuję potrzeby... Mam spodnie ciążowe, one mają te pasy, wystarczy. Jakoś mnie nie przekonały, przerost formy trochę dla mnie. Zresztą, ja już dla siebie nic nie kupuję, dostałam w sobotę spodnie ciążowe jeszcze jedne, te już moje, moje, a nie pożyczone. Zresztą, mnie już niewiele zostało.

Milia, a kiedy będą wyniki?

No Fifka faktycznie zaszalałas :-) widzę, że skorzystałaś z linków które Ci kiedyś posłałam :-) co do koszul to mam te same na oku ale kupię dopiero do szpitala... póki nie karmię to w domu nie są mi potrzebne.

Sil zazdroszczę, że będziesz mogła tak długo zostać z maleństwem... u nas niestety finanse na to nie pozwalają bo sama wypłata K nie wystarczy nam na życie, w dodatku z małym dzieckiem...

reklama
ma_gdalena: ja też niestety nie będę mogła tyle na wolnym po porodzie siedzieć tylko przepisowo jest chyb 4,5 miesiąca + wykorzystam 2 m-ce swojego urlopu, może jakieś zwolnienie da się pociągnąć i tyle

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry