• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oj Aelku!! Ale Ci to psikus... :-p czyli wychodzi na to, że najprawdopodobniej będzie poród naturalny???? ;-)

No naturalny :-) Ale i tak pomimo tego nie będę się denerwować, to nawet się cieszę, przynajmniej będę wiedzieć kiedy dokładnie młody będzie gotów do wyjścia i będę jednak czuła tego aspekty :-D (mimo, że niektóre będą bardzo boleć)
Przynajmniej nie będę jak zwłoki przez tydzień po cc, tylko normalnie będę do użytku od razu :-) i to mi się podoba :-)

Magdalena, na 100% pewna nie jestem, ale kolega męża z pracy właśnie czeka na 2012 żeby wziąć 4 tygodnie i tak mu księgowa radziła, a to duża firma jest, więc sądzę, że się znają.

Ael, no to jeszcze poczekasz :)

Witam :D
Oj dawnooo mnie tu nie było oj dawnooo i widzę, że duużo się wydarzyło :)
U mnie to straszna lipa.. Dziś dostałam drugi mandat za brak legitymacji studenckiej, której nie mogę odebrać ze szkoły bo nie opłaciłam ubezpieczenia :/ ale co ma do tego ubezpieczenie to nie wiem jak zapłaciłam 21zł za legitymację i indeks... ehh.. odechciewa się już tego wszystkiego.

U mnie się nie za wiele zmieniło fasolki brak ale mam za to psa którego już widziałyście i od paru dni 2 króliczki :)
Ahh.. nie wiem co więcej napisać. Nie mam dziś humoru..
Czekam na zdanie relacji co się tu wydarzyło od tamtego czasu :D

A jakoś tak wyszło. ;) Myślałam, że jak wyluzuję nie będę myśleć ani nic z tych rzeczy to może się fasolka niespodziewanie pojawi a tu nic.
Staram się to za dużo powiedziane po prostu cieszymy się sobą :)
Ael no właśnie proszę mi tu szybciutko Wiktorka pokazywać a nie się obijasz :D

no dziewczyny okazalo sie, ze bety mi prywatnie nie zrobia...bo w tym labolatorium nie robia, co za kur.wa masakra...ja to chyba sie nie doczekam nigdy na te wyniki...@ nie ma ale szczerze to juz bym chciala, zeby przyszedl przynajmniej bym wiedziala co sie ze mna dzieje...:wściekła/y::wściekła/y: jestem zla, wsciekla, wszystko mnie boli, bo nalatalam sie jak debil po szpitalach, labolatoriach i mam juz wszystkiego dosyc...
co to ma byc, ze nie roba bety na zyczenie:eek: to jest jakas masakra. nie wiem juz co mam robic...a sikacza juz nie robie, bo to wiecej mnie kosztuje niz ta betka...raz wychodzi 2 krechy, raz jedna:no::wściekła/y:

milia kochanie skad jestes poszukamy labolatorium w necie i bedziesz dzwonic gdzie ci zrobia i za ile i kiedy wyniki trzeba szukac ;-) ja cos czuje ze dzidzia jest ;-) test 25 to slabiutki i moze nie wylapac ciazy a 10 była by lepsza szkoda ze nigdzie nie znalazłas... bys bardziej była pewna na czym stoisz... trzymam &&&& i ~~~~~;-)

ael no no ładnie ja tu nie chciala do ciebie dzwonic po pracya tak mi sie nudzilo w korku... a ty tu w domku ;-) fajnie ze jednak bez cesarki ;-)

klari ty to umiesz na dlugo nam uciekac ;-) teskniłam ;-) współczuje maandatu;/

neciuszka niedobre takie skoki cisnienia moze podswiadomie sie czyms zdenerwowałas... trzymaj sie :* grzecznie w wyrku ;-)

a ja po pracy kilka zgrzytów było ahh ale dałam rade byłam w sklepie by cos kupic na objadek ale niemiałam pomysłu wiec zjadlam z lodowki fasolke po brytonsku na nic ochoty dzis niemam niewiem co zemna jest chyba to dzisiejsze wazenie w domku mnie załamało bo zobaczyłam 90kg :szok: jednak tyje.. od czerwa z 87 nie duzo ale zawsze...

reklama
To ja piszę do Pana Pawła: W imieniu cioć internetowych Wiktorka składam oficjalną prośbę o sex kiedy jak i gdzie się tylko da w celach rozpakowawczych :D oczywiście liczymy na skuteczność działań. Z poważaniem ciocie internetowe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry