miliaa
Fanka BB :)
Atan...jutro juz jade do wwy a uczelnie, wiec znalazlam blisko jakis szpital z labolatorium i zadzwonilam. powiedzieli zebym przyszla w srode rano i za 1.5h powinny byc do odebrania...takze mam zalatwione juz. ale coraz bardziej przestaje w to wierzyc...wiec nie zdziwie sie, jakby nic nie wykazalo, od samego poczatku cos ten cykl jakis taki ciezki byl...takze czekamy dalej:-(
dzieki w ogole za wsparcie kochane jestescie...nie wiem co bym zrobila jakbym nie miala sie komu wyzalic. caluje was wszystkie:*:*:*
dzieki w ogole za wsparcie kochane jestescie...nie wiem co bym zrobila jakbym nie miala sie komu wyzalic. caluje was wszystkie:*:*:*

mam nadzieje ze to wina jedzenia co zjadlam dzisiaj i to ze to nie rano jest tylko juz prawie wieczor ;-) wiec zobaczymy co jutro polozna powie i ginek mam nadzieje ze nie powie ze zaduzo przytylam bo ja mam nadwage wiec wiesz zaduzo mi nie wolno...
) i dziś przyszła @ :-) Cieszę się, bo to oznacza nowy cykl staranek. Mam nadzieję, że tym razem nic nam nie stanie na przeszkodzie ;-)