reklama

Starania po raz pierwszy :)

Też nie lubię, ale na ten się cieszę... Bo będzie naprawdę ładnie i przemeblowanie przy okazji, więcej miejsca, no i łożeczko stanie, już wczoraj złożone ;) bo nie miałam gdzie ciuszków schować, to szuflada poszła w ruch

reklama
Sil a co się będziesz :) noś ile ci pasi :) a remontu współczuję bo w tym roku mi bokiem zdążyły wyjść wszelkie remonty

Fifka pochwal się :)

Lamia uważaj żebyś brody nie obdarła :P jak zaśniesz na siedząco ;)

AAAA Fasolka a ty siedź w sumie to leż i kości wygrzewaj w domu :)

Hahaha ja siedzę od 01.07 i jestem mega zadowolona!!! :-) mnie tam pasi siedzenie w domu :-p jakby tylko mój mąż zarabiał więcej to ani mi się myśli wracać po macierzyńskim do pracy, przynajmniej 3 lata na wychowawczym bym jeszcze posiedziała :-)

Dobra idę sobie już idę do tego szpitala, bo wy ocipiejecie prędzej ode mnie :-P

Będę pisać smsy, ewentualnie na Fb, albo może zgłoszę się jeszcze na forum po południu, że mnie nie wzięli XD
Buziaki!

ps. Przesyłam ostanie ciążowe fluidy naszym staraczkom. Oby wam się w końcu udało :-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ostatnia edycja:
ael: powodzenia i szybkiego rodzenia :-)

fasolka: mi tez cos strona nie działa jak trzeba, tyle że jak klikam odpowiedz to w ogóle komop nie reaguje

ma_gdalena: wow już tyle siedzisz, ja po wczorajszym siedzeniu cały dzień w domu stwierdziłam ze wolę chodzić do pracy , ale znowu dzisiaj jak jestem w pracy to wolałabym być w domu.

głodna jestem

Dziewczyny, ja jestem na zwolnieniu od 14 kwietnia, a wcześniej do 10 miałam zwolnienie, bo byłam chora, czyli z 4 dniową przerwą siedzę w domu od końca marca. O!

Ael &&&&&&&&&&&&&&

reklama
Kupiłam dwie takie tyle ze jedna jest granatowo biała:
czarnyamarant.jpg
Dwie takie:
fiolet.jpgzielony.jpg
i takie:
Zobacz załącznik 399393fiolet.jpg
Dodatkowo dwie pidżamy ciążowe i do karmienia:
zolty.jpgamarant.jpg

Mam jedzie te dwa sweterki na oku:
cc9255bc.jpgd40609a8.jpg
Bo te koszulki wyżej są dość cienkie i będe potrzebowała czegoś ciepłego na wierzch.

Ael a ty zaraz w dupe dostaniesz za to ze jeszcze nie ma cię w szpitalu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry