reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziewczyny a tak w ogóle to jaka powinna być szyjka w sumie po terminie @, która mogłaby wróżyć fasolkę? Wiem, ze nie raz o tym była mowa, ale mam straszny mętlik już.
Ael ja myślałam, że Ty już się rozgościłaś w pełni na porodówce

danao: a mam czasami zawroty głowy, robi mi się słabo nie dobrze i muszę wdychać dużo świeżego powietrza
a ile już jesteś po terminie planowanego @ ?
ael: o ty jeszcze tu, a zastanawiałam się czy smasa ci pisać ,ale myślę moze już rodzisz to nie będę przeszkadzać :-D

dziurka: no pewnie że dasz sobie radę, trzeba tylko znaleźć metodę na bliźniaki :-)

Ja wiem, wiem, ale i tak się czeka niecierpliwie. Pewnie wszystkie tak czekają jak na szpilkach. A wtorek to już jutro

:-)
Ale jak myslę o Twoim porodzie, mniej myślę o sobie:-)

Ostatnia edycja:
ael: ja się mogę zaoferowac że od razu po porodzie przejme wszelkie dolegliwości a na zastepczy poród nie licz ba ja się baaaaaaardzo boję :-), ale spij , śpij może we śnie uriodzisz

reklama
Danao, Lamia właśnie nic mnie nie zdenerwowało ale jakoś źle się poczułam :( poleżałam ale wstać musiałam bo kurier przyjechał i jego perfumy o matko ładne były ale myślałam że pawia puszczę :-D

Aelku kochana ja też już myślami, żeś w szpitalu. Śpij może mały zdanie zmieni a bo co ;)

Dodzwoniłam się umówiłam :) 10 listopada idę na genetyczne :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry