reklama

Starania po raz pierwszy :)

z tym z którym jestem :-)
ogolnie jest suuuper :-) gdyby się ze mną kochać tylko chciał :-p już nie wiem jak go namówić, jak nałożyłam stringi na dupę to kazał mi się w piżamkę ubrać bo zmarznę :-D, jak posmarowałam się czekoladowo-pistacjowym kremem to powiedział,żebym szła się kąpac bo się chyba czekoladą ubrudziłam :-D, dobieram się do niego, to mi mówi " Nie dziś skarbie, bo zmęczony jestem" podejrzewam go,że ma kochankę :-p

a dobre te frytki są ? Jakie oni mają wogóle narodowe danie ?:D ja znam tylko belgijskie czekoladki mniammm :-p

he he Magda ale sie usmialam, Ty to jestes wariatka
zapytaj M co on taki impotent
a w Belgii frytki pyyyyszne i mule dobre mają, ja lubię jeszcze arabskie kebaby, ale tylko w sprawdzonych miejscach - oczywiście z frytkami :-D

reklama
Martoszka a kiedy planujesz iść na pierwszą wizytę do ginekologa?? Bo to swędzenia też musisz z nim skonsultować... nie wiadomo co to jest, może nic groźnego a może być coś od czego nie daj Boże stracisz maleństwo....

wizytę mam 25 tego.. ;/ mam Clotrimazolin w kremie..ale boję się użyć ;/ .. ulotkę wyrzuciłam i teraz nic nie wiem ;/. A to grzbiczna onfekcja na bank..bo miałam takich 150 już ;p

Żurawina ogólnie pomaga na infekcje więc może kup sobie sok to złagodzisz objawy .
Suszona żurawina może być stosowana jako profilaktyka nawracających infekcji układu moczowego. Owoce żurawiny od lat stosowane są z powodzeniem w profilaktyce zakażeń pęcherza moczowego i nie stanowią zagrożenia dla płodu. Należy pamiętać, że nawet bezobjawowa infekcja układu moczowego u ciężarnej stanowi wskazanie do leczenia

jutro zadzwonie do ginka :) dzieki dziewczyny.. Czytalam nawet ze lepiej jest sie przemeczyc z infekcja do 9 tygodnia i nie brac rzadnej 'chemii'.. bo sama infrkcja jest malo groźna..Ale jutro zadzwonie do mojego ginosława i sie podpytam;)

Ael, nr gg masz do mnie Reklamówko ! Już oficjalnie poobsadzałaś rolę to się cmoknij ! paczkę dla Wiktora wyślę kurierem oo !

No kochana jak Ty nie pamiętasz wcześniejszych ustaleń no to ja co Ci na sklerozę poradzę!!!!! I tak i tak jesteś chrzestną ciotką internetową, to raz powiedziałam, a Ty sobie możesz gadać co chcesz ooo!
A paczki nie przyjmę, masz sama z nią stanąć w drzwiach do mieszkania naszego :-P
Prosiłam Cię o numer telefonu to nie, ja swój Tobie wysłałam to że tak powiem, też olałaś sikiem prostym stałym :-P
To teraz nie marudź! I nie denerwuj mnie, bo jeszcze nie rodzę! I wkurzona jestem! GRRRRRR!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry