reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael dajże mu spokój, co Ci on winny.Wiem,że się wściekasz ale bliżej końca jest przecież. A popatrz, na dobrą sprawę to on powinien tam w brzuchu posiedzieć ze 2 tyg jeszcze a tu dzień, dwa i już będzie z nami na świecie moze i podłym ale z takimi rodzicami to nie taki śwait straszny.

Milia nigdy nie mów nigdy i pamiętaj,ze objawy to akurat bardzo często potrafia zmylić

lamia ja tę propozycję na pewno zapamiętam:)
Neciuszka u mamy jest, ponoć będzie wieczorem

Ostatnia edycja:
reklama
Dziuro wiesz co, szczerze to ja z takimi opuchniętymi nogami powinnam w tygodniu już wylądować w szpitalu i mieć robioną cesarkę ale przeciągam. O to chodzi, że wszystko mnie boli dziś już. Jeszcze coś przeczuwam nadchodzące skurcze to mi się kompletnie nic nie chce.
Nie powiem mamuśka Ty poczujesz swoje podwójne szczęścia wcześniej niż ja swojego :-P, pocieszyłam Cię XD?

Ael noooo, bardzo:P
Ja tam nie znam tej całej procedury przy cc, wszytsko przede mną dopiero, ale jak Ty się tak źle czujesz no to na cholerę oni czekają, jakąs kroplówką by rzucili czy co. No nie wiem. A teraz apel będzie.

Wiktorku tu ciocia Dziura!!! Proszę mi już wychodzić i to już i bez dyskusji:)

AtAN: ja tez sie przejadłam robiłam zapiekankę z ryżem , piersią,marchewka, pieczarkami i do tego surówka z białaej kapusty, jadłma dokładkę i zdycham :-)

milia: za ciebie też trzymam &&&&&&&& powodzenia

Ael: ale nie ma u ciebie przeciwwskazań co do naturalnego porodu ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry