reklama

Starania po raz pierwszy :)

Melduję, że o godzinie 13.50 @ brak.
Zaczynam się zastanawiać, gdzie w mojej wiosce jest apteka otwarta w niedzielę... Ale pewnie i tak kupię jutro. I tak będę cały dzień poza domem.

Atan mi się dzisiaj śniło, ze mnie @ zalał.:-) Podobno sny są na odwrót. Chyba, ze pierona prorocza była:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Ja nie wiem kiedy dokładnie miałam... wiesz takie plamienie w środku jest mało zauważalne... a tym bardziej jak ja zazwyczaj noszę czarną bieliznę. później zauważyłam takie plamienia gdzieś w 7-8 tygodniu i już wtedy to kontrolowałam i dość często to się zdarzało. Właśnie dlatego brałam Dupka na podtrzymanie.
no wlasnie ja tez tak teraz mam :/ tez biore dupka, jak bylam u gina to powiedzial ze wszystko ok, zrobil usg i kazal nie przerywac dupka, na 5 dni ustalo plamienie a wczorj sie znowu pojawilo-bardzo malo, tylko na papierze toaletowym... tak sie boje takich sytuacji:/ we wtorek mam wizyte to się pewnie dowiem więcej...

Mishelka nie wiem co to za badania, bo sama nie robilam, najlepiej jak pojdziesz do lekarza t on Ci powie co w Twoim przypadku zrobic

Ostatnia edycja:
Przyszłam wam pomarudzić, ale wy ponoć lubicie jak marudzę...

Czuje się tak przeokropnie ociężale jak nigdy, nie wiem o co chodzi. Ciężko mi się wstaje, ciężko mi się chodzi, ciężko mi nawet kanapkę sklecić czy nawet włożyć do kosmetyczki małego smoczki i zapiąć tą kosmetyczkę. I na dodatek tak mi się okropnie chce spać i gdyby nie zapowiedzeni znajomi walnęłabym się spać na cały dzień.
Nawet oczy mi się męczą i pieką od czasu do czasu. A ja nic tylko chodzę i marudzę na Pabla.
A Paweł chodzi i szczebiocze bo mu się znowu synek śnił, znowu z zielonymi oczami...ehh....mam ochotę go udusić, ale uprzykrzam mu ostatnie dni życia w samotności, żeby wiedział jak mnie jest ciężko...

Idę posapać mu nad uchem.

Nala nie przejmuj się! Moja gin powtarzała mi bardzo często ze dopóki nie ma żywej krwi nic złego się nie dzieje. U mnie te brudne plamienie to była oczyszczająca się macica z jakiś brudów... (pozostałości endometrium po implantacji) oczywiście jeśli się niepokoisz to wystarczy jeden telefon do gina i musi cię przyjąć i obejrzeć. Ja sobie tego nie szczędziłam... coś było nie tak to od rzu leciałam jak na skrzydłach!

Mishelka spokojnie... ja akurat bardzo dobrze cię rozumiem ze takie spóźnienie @ jest dobijające bo też tak miałam podczas starań. Kochana jak będzie się coś takiego powtarzać to polecam ci testy owulacyjne - wystarczą takie jak na allegro po 1zł jeden. Nie wiem jak u ciebie ale u mnie te spóźniające się @ były wynikiem przesuwających się owulacji... i dzięki testom wyłapywałam owulacje i od tej daty doliczałam 14 dni i w ten sposób ustalałam nowy termin @. I wtedy zawsze się zgadzało. W prawdzie nie zaszłam w ciąże dzięki tym testom (bo akurat w cyklu w którym zaszłam nie stosowałam ich) ale przynajmniej omijały mnie stresy związane z tymi poślizgami w czasie...

Fifka- właśnie zastanawiałam się nad testami owulacyjnymi!Miałam je kupić już kilka miesiecy temu ale jakos myślała ze wszytko się inaczej potoczy! Ale bardzo możliwe ze z nich skorzystam!długo starałaś się o dzidziusia?

Fifka ja wiem, ze to sie czesto zdarza, lekarz mi powiedzial ze 1 na 4 kobiet ma plamienia w I trymestrze...dlatego staram sie nie stresowac mojego dzidziusia... poki to jest tak malutko poczekam do wtorku do wizyty, ja to bym najchetniej chciałabym rodzic :-) dlatego strasznie Ci zazdroszcze Ael:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry