Witam się kochanę w tę piękną niedzielę
Magdalena dzięki,że pytasz

Czuję się tak sobie, wiadomo jak to w ciązy, raz lepiej raz gorzej. Jutro czeka mnie posiew a potem pessar więc lekkiego stresa mam. Brzusio rośnie jak na drożdżach, aż się sama dziwię i jednoczesnie strasznie cieszę
Z psem problem rozwiązany połowicznie (znajoma wychodzi z nią czasem, w miarę możliwości) a ja od czasu do czasu też wyjdę, mam przynajmniej pretekst do wyjścia na świeże powietrze. A co tam u Ciebie, dobrze się czujesz, może jakieś nowe zakupy?
Lamia, kochana, jaka dzidzia śliczna! Oooo czuję,że mi się nastepna chrześnica lub chrześnaik internetowy szykuje

A te ubranka…no miodzie
J
Kochana nie masuj brzuszka nigdy przenigdy!
Magda gdzie Ty się kobieto podziewasz? Tęsknota mnie zżera…
Danao kochana ileż ja herbat musiałam wypić aby tobie powrożyć…
Wróżka Czarodziejka prawdę Ci powie, i Ci mówi

,że do końca roku zafasolkujesz
Doniu dokładnie mam takie samo zdanie, mój P. mimo iż jest bardzo wyrozumiały i wysłuchałby wszystkiego to są tematy, które wolałabym aby zostały tylko dla mnie jako kobiety. A panom tak…psycholog by się przydał bardzo
A jak się w ogóle czujesz no i chwal się zakupami o ile jakieś nowe doszły
J
Ael no ja się czuję bardzo bardzo bardzo ciocią chrzestną Wiktorka
J
Tobie to ja krakam codziennie non stop to już tu nie będę
Iwasku na pewno będzie ok. Ty wiesz,że my tu wszystkie trzymamy za was &&&&&
A łóżeczko super, choć ja jakoś nie lubię tych turystycznych to to wydaje się być porządne. Ta kanapa…kurde też chce taką i może nawet nad nią pomyslę bo nie ma to jak narożna.
Mag mam nadzieję,że z Twoim facetem już sobie wszystko wyjaśniliście i jest git majonez, jak to Basia Kwarc powiada
Pyscku jak przyszła to i pójdzie sobie i następny cykl proszę mi tam aktywnie w łożu małżeńskim spędzać
Karolina właściwie ten sam temat co i u Pyscka, jak przyszła to i pójdzie…
Milia czy ja dobrze widzę jutro betka?? To ja &&&&&mocno zaciskam
Atanku kochany, tylko Ty za mną tęskniłaś:*****
Nala kurcze, wiem,że się martwisz ale mnie też tak kłuło czasem i to ponoć nic nowego nie jest.
Mishelka witam nową stareczkę! Napisz coś więcej o sobie, ile się staracie, jakie leki przyjmujesz czy jakieś badania robiłaś?
Ja miałąm cykle 52 dniowe ale dostawałam luteine i @ przychodziła.
Fifcia tulę Cie mocno od samego rana