reklama

Starania po raz pierwszy :)

danao: cześc kochana jak się masz :-)co u ciebie?
A co do gryza to wstyd mi ale już wpierdzieliłam :zawstydzona/y:ale nie ma czego żałować bo był taki sobie, zresztą bardzo ubolewam nad tym że słodycze jyz nie daja mi tyle radości co przed ciążą

fifka: super odcinek, a ta babka co ma 3 mężów jest zawalista :-)

reklama
Witam się kochanę w tę piękną niedzielę:)

Magdalena
dzięki,że pytasz:) Czuję się tak sobie, wiadomo jak to w ciązy, raz lepiej raz gorzej. Jutro czeka mnie posiew a potem pessar więc lekkiego stresa mam. Brzusio rośnie jak na drożdżach, aż się sama dziwię i jednoczesnie strasznie cieszę:)
Z psem problem rozwiązany połowicznie (znajoma wychodzi z nią czasem, w miarę możliwości) a ja od czasu do czasu też wyjdę, mam przynajmniej pretekst do wyjścia na świeże powietrze. A co tam u Ciebie, dobrze się czujesz, może jakieś nowe zakupy?

Lamia
, kochana, jaka dzidzia śliczna! Oooo czuję,że mi się nastepna chrześnica lub chrześnaik internetowy szykuje:) A te ubranka…no miodzieJ
Kochana nie masuj brzuszka nigdy przenigdy!

Magda gdzie Ty się kobieto podziewasz? Tęsknota mnie zżera…

Danao kochana ileż ja herbat musiałam wypić aby tobie powrożyć…
Wróżka Czarodziejka prawdę Ci powie, i Ci mówi:P,że do końca roku zafasolkujesz:)

Doniu dokładnie mam takie samo zdanie, mój P. mimo iż jest bardzo wyrozumiały i wysłuchałby wszystkiego to są tematy, które wolałabym aby zostały tylko dla mnie jako kobiety. A panom tak…psycholog by się przydał bardzo:)

A jak się w ogóle czujesz no i chwal się zakupami o ile jakieś nowe doszłyJ

Ael no ja się czuję bardzo bardzo bardzo ciocią chrzestną Wiktorka J
Tobie to ja krakam codziennie non stop to już tu nie będę:P

Iwasku
na pewno będzie ok. Ty wiesz,że my tu wszystkie trzymamy za was &&&&&
A łóżeczko super, choć ja jakoś nie lubię tych turystycznych to to wydaje się być porządne. Ta kanapa…kurde też chce taką i może nawet nad nią pomyslę bo nie ma to jak narożna.

Mag mam nadzieję,że z Twoim facetem już sobie wszystko wyjaśniliście i jest git majonez, jak to Basia Kwarc powiada :)

Pyscku jak przyszła to i pójdzie sobie i następny cykl proszę mi tam aktywnie w łożu małżeńskim spędzać:)

Karolina
właściwie ten sam temat co i u Pyscka, jak przyszła to i pójdzie…

Milia czy ja dobrze widzę jutro betka?? To ja &&&&&mocno zaciskam:)

Atanku kochany, tylko Ty za mną tęskniłaś:*****

Nala kurcze, wiem,że się martwisz ale mnie też tak kłuło czasem i to ponoć nic nowego nie jest.

Mishelka witam nową stareczkę! Napisz coś więcej o sobie, ile się staracie, jakie leki przyjmujesz czy jakieś badania robiłaś?

Ja miałąm cykle 52 dniowe ale dostawałam luteine i @ przychodziła.

Fifcia tulę Cie mocno od samego rana:P

Ostatnia edycja:
Dziureczko - no zobaczymy co będzie dalej z cyklem i tą aktywnością w łóżku :-p jak narazie to czekam aż mi przejdzie @ i będę mogła umówić się na wizytę do gina, ciekawe co teraz powie ... :confused:

A u mnie hmm czekam na @
Tyle. Choć nie ukrywam, cieszyłabym się bardzo, gdyby nie przylazło. Poza tym bez zmian. Ale i tak mi narobiłas smaka na ptysia:-)
Dziurko oby Twoje wróżby się spełniły:-)

dziewczyny moze wy mi poradzicie w pt po bzykanku zaczelam palamic ale sobota rano ani caly dzien nic dzis tez nic dopiero jak wsadzr głeboko palucha zeby zbadac szyjke to jakis tak dlikatnie brazowy sluz i tyle co sie dzieje mysle zeby zasiegnac rady innego gin ,sis mowi ze moze to nadrzerka ale cytologia była ok doda ze jestem na lutce bo plamiłam w srodku cyklu mam ja od maja w maju czerwcu lipcu spokoj od palmien az do teraz ten jeden dzien sama nie wiem co mysle c badania prolaktyny w normiena dodatek boli mie z prawej strony taki dziwny bol jakby do nerek pleców

fifka: super odcinek, a ta babka co ma 3 mężów jest zawalista :-)

Mnie rozwaliło to ze jest żoną 3 braci :szok: Słuchałam tego jakby to się działo na innej planecie :-D

Witam się kochanę w tę piękną niedzielę:)

Magdalena
dzięki,że pytasz:) Czuję się tak sobie, wiadomo jak to w ciązy, raz lepiej raz gorzej. Jutro czeka mnie posiew a potem pessar więc lekkiego stresa mam. Brzusio rośnie jak na drożdżach, aż się sama dziwię i jednoczesnie strasznie cieszę:)
Z psem problem rozwiązany połowicznie (znajoma wychodzi z nią czasem, w miarę możliwości) a ja od czasu do czasu też wyjdę, mam przynajmniej pretekst do wyjścia na świeże powietrze. A co tam u Ciebie, dobrze się czujesz, może jakieś nowe zakupy?

Lamia
, kochana, jaka dzidzia śliczna! Oooo czuję,że mi się nastepna chrześnica lub chrześnaik internetowy szykuje:) A te ubranka…no miodzieJ
Kochana nie masuj brzuszka nigdy przenigdy!

Magda gdzie Ty się kobieto podziewasz? Tęsknota mnie zżera…

Danao kochana ileż ja herbat musiałam wypić aby tobie powrożyć…
Wróżka Czarodziejka prawdę Ci powie, i Ci mówi:P,że do końca roku zafasolkujesz:)

Doniu dokładnie mam takie samo zdanie, mój P. mimo iż jest bardzo wyrozumiały i wysłuchałby wszystkiego to są tematy, które wolałabym aby zostały tylko dla mnie jako kobiety. A panom tak…psycholog by się przydał bardzo:)

A jak się w ogóle czujesz no i chwal się zakupami o ile jakieś nowe doszłyJ

Ael no ja się czuję bardzo bardzo bardzo ciocią chrzestną Wiktorka J
Tobie to ja krakam codziennie non stop to już tu nie będę:P

Iwasku
na pewno będzie ok. Ty wiesz,że my tu wszystkie trzymamy za was &&&&&
A łóżeczko super, choć ja jakoś nie lubię tych turystycznych to to wydaje się być porządne. Ta kanapa…kurde też chce taką i może nawet nad nią pomyslę bo nie ma to jak narożna.

Mag mam nadzieję,że z Twoim facetem już sobie wszystko wyjaśniliście i jest git majonez, jak to Basia Kwarc powiada :)

Pyscku jak przyszła to i pójdzie sobie i następny cykl proszę mi tam aktywnie w łożu małżeńskim spędzać:)

Karolina
właściwie ten sam temat co i u Pyscka, jak przyszła to i pójdzie…

Milia czy ja dobrze widzę jutro betka?? To ja &&&&&mocno zaciskam:)

Atanku kochany, tylko Ty za mną tęskniłaś:*****

Nala kurcze, wiem,że się martwisz ale mnie też tak kłuło czasem i to ponoć nic nowego nie jest.

Mishelka witam nową stareczkę! Napisz coś więcej o sobie, ile się staracie, jakie leki przyjmujesz czy jakieś badania robiłaś?

Ja miałąm cykle 52 dniowe ale dostawałam luteine i @ przychodziła.

Fifcia tulę Cie mocno od samego rana:P

Łocho ależ sie rozpisałaś!!

Ja wiem ze ty mnie mocno tulisz :* Jesteś niezastąpiona :-)

Danao w takim razie zaciskam kciuki za brak @!!!

Kwiatuszku idż do gina... bo to ni @ i nie wiadomo co.... ja tak plamiłam w trakcie ciązy ze niby nic, a przy szyjce brązowy śluz.

Ostatnia edycja:
Fifka no co, musiałam każdą obdzielić przytulasem czy czym tam tzreba było.
A mówiłam że kobitka niezła jest, 3 mężów mieć.

Kwiatuszku
może implantacja....Takie plamienia w trakcie ponoć są bardzo częste.

Pyscku a po coś konkretnego do gina idziesz czy zwykła kontrola?

Danao wróżce nie wierzysz? No coś Ty:P

nikt u mnie nie mial takiego plamienia a raczej ktoras z moich sis moglaby miec bo w rodzinie to podobnie moze jutro walne testa teraz mialam troche wysiłku przy tym remoncie
fifciu a ty na poczatku tak mialas dzis mam 25dc oststni dzien lutki? chyba pojde do innego gina ale po @ jak juz co 2 diagnozy to nie jedna

reklama
dziurka: no pewnie że ciotką chrzestną zostaniesz juz cię chrzczę :-) ale jak ty sobie z tyloma chrześniakami poradzisz?;-)jak wszystkie na raz będą chciały cię odwiedzić , ...

kwiatuszek: ja to nie wiem co to może być także nic nie podpowiem

no ja już zapiekankę na obiad zrobiłam tylko zapiec, zupa w trakcie- pieczarkowa się gotuje, pranie rozwieszone póki słońce wyszło ,jeszcze umyć głowę może coś pomyślę z fryzem

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry