kwiatuszekq20
Fanka BB :)
no fifcia ciekawe jestem jak by u mnie zareagowala na szczescie znam nasza regionalna polozna i ona tez kocha zwierzaki mysle ze nic by nie mowila ze mamy 2 psy i cala reszte
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
potem chyba zresztą wpadła na chwilkę na forum ale nic poza tym nie wiem...no oczywiscie, ja juz pisalam tu kiedys o tym...ja jestem chora na endometrioze. wytlumacze to tak jak umiem. jak kobieta ma @ to teoretycznie wszystko co sie zluszcza wypada na zewnatrz, a u mnie troche tej krwi leci do janikow, tak jakby sie cofala i osadza sie na jajnikach przez co tworza sie torbiele. juz mialam jedna operacje usuwania tego swinstwa...a przez to mam problemy z owulacja oraz z droznoscia jajowodow. moze sie okazac a w wielu przypadkach tak wlanie sie dzieje, ze jedyna opcja zaplodnienia jest to pozaustrojowe. ale ja podjelam probe zajscia naturalnie no i narazie srednio na tym wychodze, bo tobiele rosna, a ja w ciazy nadala nie jestem...Mi mówiono że o wiele "lepiej" jak problem jest po stronie kobiety bo da się z tym coś zrobić a z żołnierzykami bywa trudno i z róznym efektem. Będzie dobrze zobaczysz. A co Ci wykryto jeżeli mozna wiedzieć ocvzywiście.

Ale one mają pas ciążowy, na tym zdjęciu po lewej widać - różowy.
myślałam że to kawałek brzucha 
no fifcia ciekawe jestem jak by u mnie zareagowala na szczescie znam nasza regionalna polozna i ona tez kocha zwierzaki mysle ze nic by nie mowila ze mamy 2 psy i cala reszte
my z M też się długo staraliśmy o Maleństwo, bo 1,5 roku. Dopiero Clost.... nam pomógł. ;-)