• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mi mówiono że o wiele "lepiej" jak problem jest po stronie kobiety bo da się z tym coś zrobić a z żołnierzykami bywa trudno i z róznym efektem. Będzie dobrze zobaczysz. A co Ci wykryto jeżeli mozna wiedzieć ocvzywiście.
no oczywiscie, ja juz pisalam tu kiedys o tym...ja jestem chora na endometrioze. wytlumacze to tak jak umiem. jak kobieta ma @ to teoretycznie wszystko co sie zluszcza wypada na zewnatrz, a u mnie troche tej krwi leci do janikow, tak jakby sie cofala i osadza sie na jajnikach przez co tworza sie torbiele. juz mialam jedna operacje usuwania tego swinstwa...a przez to mam problemy z owulacja oraz z droznoscia jajowodow. moze sie okazac a w wielu przypadkach tak wlanie sie dzieje, ze jedyna opcja zaplodnienia jest to pozaustrojowe. ale ja podjelam probe zajscia naturalnie no i narazie srednio na tym wychodze, bo tobiele rosna, a ja w ciazy nadala nie jestem...:wściekła/y:
no, w skrocie to tyle

Cześć Dziewczynki :) Streśćcie mi, co się działo, bo 14 stron nie nadrobię... Dziś sprzątałam po tym całym remoncie, części pierwszej i jest cuuudnie :) ale padam

No i wystraszyłam wszystkie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ale one mają pas ciążowy, na tym zdjęciu po lewej widać - różowy.

A no faktycznie... :szok: myślałam że to kawałek brzucha :-D

Co do filmów polecam "Pan i Pani Smith" z cięższych "V jak Vandeta" z komedii "Kac Vegas" ostatnio też byłam w kinie na "Trzyej muszkieterowie" i byli naprawde super, ale pewnie teraz do ściągnięcia są na razie wersje nagrywane w kinie.

no fifcia ciekawe jestem jak by u mnie zareagowala na szczescie znam nasza regionalna polozna i ona tez kocha zwierzaki mysle ze nic by nie mowila ze mamy 2 psy i cala reszte

No my troszkę tego mamy... Psa, trzy fretki, gekona i 20 pająków....

Sil nie bardzo pomogę bo sama wczoraj nie byłam na forum, a dzisiaj to tak bardziej z doskoku...

Dobra moje drogie ja zmykam spać bo jutro rano idę się edukować... Dobranoc :*

reklama
Witam dziewczyny raczej spicie ale jak cio to zyje po oddaniu holtera i po pracy u rodzicow z mama i tata siedziałam potem zakupy i caly czas ogladam kabaret z okazji 25 lecia cezarego pazury ;-) kupiłam koszule do karmienia w auchanie za 19.99 ;-)z zyrafka i biedronkami ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry