• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Bryyyy:)
Milia to trzymam kciuki jeszcze bardziej. WIele kobiet mimo endo zachodzi w ciążę i tak będzie u Ciebie. ;-)

Ja jestem na zwolnieniu od samego początku i czasem strasznie mi brakuje tego ciągłego ruchu w jakim byłam ...ale bym nie zamieniła siedzenia w domku na nic:-)

reklama
IWASEK ja tak sobie czasami myślałam, że jak zajdę w ciążę to mogę całą przesiedzieć w domu na zwolnieniu. Ale to chyba nie przejdzie. Może tydzień - dwa byłoby super. Ale potem to bym chyba zwariowała. W pracy tyle się dzieje!! :-D

WOW!!
Swoją drogą Atanku świetny pomysł ze zbieraniem testów i porównywaniem!!
Na pewno skopiuję :)
Ja dzisiaj startuję z testami owu, bo wczoraj mi się @ skończyła :)

P.S. Używam tych samych testów co Ty :-p
bo najlepiej wiesz jak wygladały wczesniej;-) polecam sie na przyszlosc ;-) i trzymam &&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~``~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
witam dziewczynki sobotnio i czas już chyba na zestawienie z 26 tc co?
Zobacz załącznik 400796
uuu ślicznie ;-) nio nio ;-)

Donia prześliczne brzuszki!!! Jestem zachwycona! Też muszę sobie zrobić takie zestawienie... a jeśli mogę zapytać jakiego programu używasz, żeby stworzyć sobie takie cóś?????
ja uzywam irfanview do obienia panoramy ;-)

ja po obiadku i bycze sie u rodzicow nic mi sie niechceeeeeeee bo ze co za len ze mnie ;-)

aga ja tez bede pracowac jak najdluzej sie da widac jestem w 23 tyg ciazy i cio pracuje nadal ;-) do konca roku napewno bede pracowac a w styczniu to sie zalezy jak bede czuc bo jesli w grudniu bedzie juz zle zemna to nie bede ale jak na razie tez chce jak najdluzej tyzien na l4 i niewiedzialam co ze soba zrobic...

hej dziewczyny ja tylko się chciałam przywitać, padam na twarz, około 200 szt pierogów nalepiłam, mężuś mi pomógł, także nawet poszło szybko, ale pranie , sprzątanie i strasznie mi plecy nawalają także muszę odpocząć, a mamy dzisiaj jeszcze jechać do brata męża i będę musiała prowadzić auto, co mnie niestety stresuję , bo robię to tylko kiedy muszę, nie jestm? mam nadzieję że dobrze pozdrawiam i buzki papap

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry