• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witajcie
Zrobiłam dzisiaj test owu tak jak ulotka nakazuje iiiii 2 krechy:tak:tzn. że za 24-36 godz powinna nastąpić owulacja?tak?

Załączniki

• 22.10.2011.jpg
    22.10.2011.jpg
    6,7 KB · Wyświetleń: 54
Dzień dobry :)
Miq, ja niestety nie pomogę, bo nie stosowałam testów owu, robiłam wykresy z temp :) ale skoro są 2 to łap męża i do łóżeczka :D
Martocha - wyobrażam sobie jak nie chce się wracać do pracy :) mi się nie chciało na uczelnię, chociaż tylko 2 dni w tygodniu, a raz 3 dni w tygodniu. Ale indywidualnego toku nie brałam, bo stwierdziłam, że jeszcze się chcę ruszać do końca ciąży, bo jak się zasiedzę, to będzie masakra :)
Neciuszka - sałatka brzmi świetnie :) a jaka?
Sil - ja w sumie wczoraj byłam tutaj i najważniejsze z wczoraj to było to, że niestety Milli się nie udało i się biedna martwi... ale trzymamy kciuki i nie można się poddawać, a reszta to raczej rozmowy przyszłych mam :)
Atan - ja już mam 2 koszule, a allegro (zakupiłam miesiąc temu w promocji za 19.99 2 pak), i jedną w której będę chciała rodzić, bo mi jej nie szkoda (zafarbowała mi w praniu od czegoś pomarańczowego, a była jasno niebieska) :)

A ja dziś nie mam ambitnych planów :) teraz jem śniadanie, potem chyba zrobię jakieś pranie i spałaszuję obiadek w oczekiwaniu na męża. A wieczorem? hmm, jakieś filmy, bo nigdzie się nie ruszymy (auto zepsute:/ i stwierdziliśmy, że już go naprawiać nie będziemy, jakoś wytrzymamy do lutego i dogadamy się z bratem, który swoje używa tylko w weekendy).
Miłego dnia :)

Wydaję mi się, że jest OK i powinno być tak jak piszesz... na pewno nie zaszkodzi wykorzystać dzisiejszego wieczoru z mężem :-) ale oprócz tego polecam jeszcze jutro zrobić test i zobaczyć jak będzie wyglądać. Bo generalnie test owulacyjny pokazuje zbliżającą się owulacja do 24h kiedy kreseczka testowa jest takiego samego odcieniu lub ciemniejsza co kreseczka kontrolna ;-) więc może dzisiaj być OK ale jutro może będzie jeszcze ciemniejsza...

Dagne a zwykła jarzynowa, no chodzi za mną jakiś czas a skoro mój organizm postanowił tolerować dziś takie zapachy to korzystam :D

Ja też dziś mało ambitnie poza sałatką i zupką to tylko obajdę kurze i odkurzaczem i tyle, małż jak wróci ze szkoły to pewnie coś pooglądamy.

witam ;-) pokaze ci moje testy owu przy ktorych zaszlam w ciaze ;-) proponuje dzisiaj przytulanko i jutro i po jutrze ;-) dla pewnosci i zrob jutro tez test ;-)bo ja wiecej nie miala i dlatego niezrobila ;-)
Zobacz załącznik 400777

WOW!!
Swoją drogą Atanku świetny pomysł ze zbieraniem testów i porównywaniem!!
Na pewno skopiuję :)
Ja dzisiaj startuję z testami owu, bo wczoraj mi się @ skończyła :)

P.S. Używam tych samych testów co Ty :-p

Ostatnia edycja:
reklama
hello dziewojszk ;] chciałam się przywitać i życzyć super miłego weekendu :-). Ja w poniedziałek wracam do pracy (po 3 dniach zwolnienia).. OGROMNIE mi się nie chce...

Tak źle masz w pracy? ;-)
Ja to pewnie będę pracować do samego końca jak zajdę w ciążę (i jak z baby będzie wszystko ok).
Przeraża mnie siedzenie w domu :szok: Ale ja kopnięta jestem i kocham moją pracę i uwiebiam ekipę z którą pracuję :laugh2::laugh2::laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry