• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Hej dziewczyny! Czuje się jakbym nie miała mózgu... dzisiaj wykładowcy tak zamulali ze mój malutki niemal cały dzień spał... da mi pewnie wieczorem popalić za to :-D Jak Konrad przyjdzie na świecie to będę go zabierać na wykłady są tak wspaniale usypiające...

Co się dzisiaj działo? Błagam nie każcie mi tego nadrabiać...

reklama
Dokładnie, Aga ma rację. Za wiele do nadrabiania nie ma :-p ale nawet jakbyś przeczytała te całe 2 strony to i tak nic ciekawego nie wyczytasz :-p nudy, nudy i jeszcze raz nudy!!!!!!!!!!!
Ja polecam oglądać film na tvn "P.S. Kocham Cię" nparawdę rewelacyjny i wzruszający film!!!!

Faktycznie cichutko tu u nas...aż dziwnie. Zawsze jest tyle do nadrabiania:-) Ja już ogarnęłam siostrzeńca ,czekam na powrót imprezowiczów i lecimy do domku. Nic mi się dzisiaj nie chciało;-)

fifka duzo sie nie działo mig robiła testa owu i ma dwie kreski wiec bierze chlopa w obroty ;-)
magda no tak to chyba nidy nie bylo ;-(

no to ja po kąpieli zmykam spac milej nocy kochane ;-)

A ja witam się porannie i zaraz od razu żegnam bo dzisiaj druga część z cyklu pt. "wymóżdżenie sie" :-D Swoją drogą wyliczyłam, że w taki zjazdowy weekend siedzę niemal pełne 21 godzin non stop na dupie z kilku godzinną przerwą na spanie :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry