reklama

Starania po raz pierwszy :)

Juliet huraaaaaaa nareszcie @@@ sobie poszla, widze ze zniknelas wiec pewnie ujezdzasz swojego haha i bardzo dobrze :) ja tez czekam na te chwile ;)

Jaga 2 prace, szkola i jeszcze non stop na forum kobieto czy Ty masz zdolnosci bycia w kilku miejscach naraz w tym samym czasie ? :)

Amalfi a propo restauracji i fast foodów ja dzis byla w kfc na twisterze i frytach dogodzilam sobie ha

Agusia to biedna jestes, moj na szczecie jest na kazde zawolanie :) wykorzystaj rade Jagi, facetowi wszystko z rana sie budzi potwierdzam :)

reklama
dotka no fajnie ze wpadlas wreszcie!!! Watek nam pada a nikogo nie ma a ni tu ani TAM!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kupowalas nowe kozaki znow????????????????????????????????????????????;-)

DOOOOOOOOTKA!!! jaki powrót!!!!!! :-D ja czasami myśle, że jestem nadczłowiekiem!! i wiecie co jest najdziwniejsze? że ja w tym swoim życiu to jeszcze mam czas żeby się NUDZIĆ!!! haha nie wiem jak ja to robię
w ogóle to taki pomysł mi dałyście !!!!
mój w góry jedzie w poniedziałek i stoją takie wielkie śniegowce u nas.. mam taką wieeeeelką włosiastą czapę... :-D przywitam go dziś słowami 'rozgrzej mnie' !!!! hahaha pewnie mnie rzuci bo kto by chciał taką pieprzniętą.. ale przysięgam zrobię to! neich mi tylko napisze, że wraca to się wyszykuję :-D

hahah odejsc na chwile i juz :D
Amalfi kozakow dzis nie kupilam, ale bluzeczke i owszem :)
Devi w sniegowcach nie czuje sie sexy wiec odpada, ale za namowa Amalfi myslalam o tych moich kozakach :) chcialam na oczy jakas maske bo teraz na karnawał pełno tego w sklepach :)
Jagahaha jak Cie zobaczy to padnieeeeeeee

HEj dziewczynki nie bylo mnie 3 dni a tu taka nowina, Bafinka kochana gratulacje!! TO bylo pewne kochana! Tak sie ciesze.

A ja 2 dni temu dwie krechy takie prawie takie same wczoraj dwie tluste i dzis rano tez na TO. Bzykanie bylo, czekam na efekty.
Pierwszy raz tak bolal mnie jajnik i cycki, normalnie jak kamienie.

Co u was kochane?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry